Έχοντας ως πρότερο σκοπό την ένωση του απανταχού Ελληνισμού, το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού) και το Εθνικό Μέτωπο, ανακοίνωσαν την συμπόρευση τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τα δίκαια του έθνους και της πατρίδος.

 

Παραθέτουμε τις σχετικές ανακοινώσεις:

 

Η Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

 

Το Εθνικό Μέτωπο και το ΚΥΜΑ Ελληνισμού μετά από την κοινή αντίληψη ότι η ενότητα των εθνικιστών στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η πατρίδα είναι απολύτως αναγκαία και μετά την ιδεολογική και προγραμματική σύγκλιση που διαπιστώθηκε προχωρούν σε μια κοινή πορεία αγώνων με την βεβαιότητα ότι σύντομα οι ιδέες μας και οι αγώνες μας θα δικαιωθούν.

 

Καλούμε σε εθνικό προσκλητήριο κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολίτη.

 

Η Ανακοίνωση του Κ.Υ.Μ.Ατος Ελληνισμού

 

Κατόπιν σχετικής συνάντησης και συζήτησης των πολιτικών συμβουλίων του πολιτικού φορέα Κ.Υ.Μ.Ατος Ελληνισμού (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού) και του κόμματος Εθνικό Μέτωπο, όπου μελετήθηκαν οι προγραμματικές θέσεις αμφοτέρων των πλευρών, το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού, έχοντας ως υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεων του, το συμφέρον του Έθνους και της Πατρίδος, ανακοινώνει την συστράτευση του με το κόμμα Εθνικό Μέτωπο.

 

Μια σύμπλευση που αποβλέπει στην επίτευξη του στόχου της ενώσεως του απανταχού Ελληνισμού, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για το Έθνος μας, την Πατρίδα μας, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

 

Γραφείο Τύπου

Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ