Φίλες & Φίλοι μου, σας ανακοινώνω με χαρά ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» του κ.Φίλιππου Καμπούρη. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για μια Αττική που μας αξίζει, για μια Αττική που κάποιοι χρεοκόπησαν και έκαψαν κι εμείς έχουμε το όραμα να την ανεβάσουμε και πάλι ψηλά. Να δώσουμε μαζί τη μάχη της καθημερινότητας του πολίτη, να δώσουμε τη μάχη να σωθούν τα δάση από τις πυρκαγιές και τις ανεμογεννήτριες, να δώσουμε τη μάχη για μια καθαρή περιφέρεια.
Πρώτα όμως θα ήθελα να σας ενημερώσω και για ένα άλλο γεγονός. Πριν από μερικές ημέρες συμπορεύθηκα με τη παράταξη του Δημάρχου μας κ.Δημήτρη Μάρκου του οποίου το έργο στη πόλη μας, το εκτιμώ βαθύτατα. Έτσι μου προτάθηκε να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και να προσφέρω με τις γνώσεις που έχω, στη συνολική προσπάθεια για τον δήμο μας. Σήμερα, μετά από μπαράζ συκοφαντικών και ψευδών, εναντίον μου, αναρτήσεων και δημοσιεύσεων, με μεγάλη μου απογοήτευση, ενημερώθηκα πως τίθεμαι εκτός ψηφοδελτίου μετά από απαίτηση ομάδας συγκεκριμένων συνυποψηφίων μου, που πίεσαν προς αυτή τη κατεύθυνση εκμεταλευόμενοι τα συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα και αναρτήσεις εναντίον μου. Με μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα για μια ακόμη φορά, τη δύναμη και τις διακλαδώσεις της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στη χώρα μας, που χωρίς αιδώ κατασπαράζει καθετί που δεν αρέσει στην πολιτική υποκουλτούρα της αριστεράς.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν τα εξής:
1)Όλα αυτά τα δημοσιεύματα και αναρτήσεις είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, προερχόμενα από συγκεκριμένο ακραίο αριστερό χώρο, και για τα οποία και θα λάβω όλες τις νόμιμες και νομικές εκείνες ενέργειες που χρειάζονται ώστε να προασπίσω την τιμή και την υπόληψη μου.
2)ουδέποτε υπήρξα όλα αυτά που μου καταλογίζουν, αντιθέτως επιμένω στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Έχω δηλώσει (χρόνια τώρα) πως ανήκω στον ελληνικό πατριωτικό χώρο, είμαι Έλληνας Πατριώτης, και ουδεμία σχέση έχω με «ναζισμούς».
Σας ζήτω, λοιπόν, την στήριξη σας στις περιφερειακές εκλογές ώστε να κάνουμε την Αττική μας και πάλι, οργανωμένη, καθαρή και Ελληνική!!!
Αναστάσιος (Τάσος) Συμιγδαλάς
Εκδότης – Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής
«ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ