Προ ολίγων ημερών ολοκληρώθηκε και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ο οποίος πλέον έχει μετατραπεί από διαγωνισμός τραγουδιού σε παρέλαση ομοφυλοφίλων. Δεν θα σταθώ στον διαγωνισμό ο οποίος μου είναι αδιάφορος έχοντας να αντιμετωπίσουμε σαν κοινωνία σοβαρότερα προβλήματα.

Θα σταθώ στον “εθνικό” μας ομοφυλόφιλο και γνωστό ηθοποιό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άλλη μια φορά την δημοσιότητα που έχει και έκανε λόγο για ομοφοβικά σχόλια που δέχεται. Από τότε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Έχουν ταχθεί υπέρ του συγκεκριμένου κυρίου και τον επικροτούν δημόσια διότι αυτοπροσδιορίζεται όπως προαναφέραμε.

Δυστυχώς όμως δεν βλέπουμε την ίδια συγκίνηση και για έναν συνάνθρωπο μας του οποίου η ζωή του έπαιξε άτιμο παιχνίδι. Μιλώ φυσικά για τον Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο ο οποίος μετά από ένα ατύχημα που είχε αναγκάζεται να φοράει μάσκα. Κάποιοι νεοέλληνες σαν αυτούς που είναι υπέρ της συμφωνίας τών Πρεσπών και υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων βιντεοσκόπησαν εχθρικές και ρατσιστικές ενέργειες εναντίον του.

Δυστυχώς η τοπική κοινωνία και η Δημοτική αρχή δεν προστάτεψε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος αγνοείται και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Απευθύνομαι σε όλους τους φιλελεύθερους προοδευτικούς και σε όλες τις οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γιατί δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή κίνηση στήριξης προς αυτόν τον άνθρωπο και σε όσους βρίσκονται στην αντίστοιχη θέση; Για τον γνωστό ηθοποιό όμως υπήρξε άμεση κινητοποίηση για ένα σχόλιο το οποίο δέχτηκε και αν είναι και αληθές βέβαια αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις όπως στην περίπτωση του Θύμιου από τον Πύργο.

Δυστυχώς δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο που να είμαστε όλοι ίσοι και να μην υπάρχει ρατσισμός. Ζούμε σε ένα κόσμο τον οποίο η αριστερή προπαγάνδα σε κάνει να πιστεύεις ότι ζεις αγνοώντας τα πραγματικά προβλήματα όπως φτώχεια, πείνα, εγκληματικότητα. Σαν κοινωνία πρέπει πρώτα να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα που ανέφερα και μετά ας συζητήσουμε για γάμους ομοφυλοφίλων. Όταν μιλάμε για ίσα δικαιώματα πρέπει να υποστηρίζουμε ανθρώπους όπως ο Θύμιος, η Μυρτώ, η κοπέλα από τον Κολωνό που βιάστηκε από τέσσερις Πακιστανούς και όχι ομοφυλόφιλους οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να προβληθούν από παντού και να πουν ελεύθερα την γνώμη τους στην προοδευτική Ελλάδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ