Σύμφωνα με τα νέα φασιστικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της συμφοράς με πρόσχημα την δημόσια υγεία και την μείωση της μετάδοσης του ιού θα παραθέσω ορισμένες διατυπώσεις αλλά και απορίες.

Ποιος ευθύνεται για την έξαρση της “πανδημίας”; Εμβολιασμενοι πολίτες οι οποίοι έχουν περισσότερες ελευθερίες σε σχέση με μη εμβολιασμενους? Ως γνωστόν δεν ελέγχονται και εφόσον αποδεδειγμένα νοσούν και μεταδίδουν είναι κύριοι υπαίτιοι της διασποράς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει απτόητη τον διχασμό ανάμεσα στον ελληνικό λαό. Πρώτα είχαμε καπνιστές εναντίον μη καπνιστών και τώρα “τσιμπημενους” εναντίον μη “τσιμπημενων”.

Το ΕΣΥ καταρρέει μετα την αντισυνταγματική καθαίρεση ιατρών και υγειονομικών λόγω άρνησης εμβολιασμού. Μέρα με την μέρα τα χρυσοπληρωμενα συστημικά μέσα εξαπάτησης τρομοκρατούν αφελείς πολίτες και ανεβάζουν τα κρούσματα μαζί βεβαίως και τους διασωληνομενους συμπολίτες μας.

Ο μεγαλύτερος χαμένος της τελευταίας διετίας που κυριαρχεί η υγειονομική κρίση δεν είναι άλλος πέραν από τον κλάδο της εστίασης. Επί σειρά ετών η εστίαση κράταγε τα ποσοστά ανεργίας σε χαμηλά επίπεδα διότι πολλοί νέοι έχοντας φάει χρόνια ολόκληρα στα θρανία εργάζονταν ως σερβιτόροι και γενικά σε άλλα πόστα.

‘Εχουμε δει πολλούς οικογενειάρχες μεγάλης ηλικίας να απασχολούνται ως διανομείς για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους με μεροκάματα της πείνας. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου απασχολούμαι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το 2006 και εδώ και μια δεκαετία εφόσον εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία βιοποριστικά ΖΩ από τα μαγαζιά.

Στην ίδια θέση με εμένα είναι χιλιάδες συνάνθρωποι μας. Μετά την αναγγελία των μέτρων αυτή η άμοιρη εστίαση πλήττεται ακόμα μια φορά. Μαζί με τους καταστηματάρχες πλήττονται και οι εργαζόμενοι. Μαγαζατορες κάνουν τον χωροφύλακα ζητώντας πιστοποιητικά. Χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι πληρώνουν 80 ευρο τον μήνα από την πονεμένη τσέπη τους ώστε να έχουν το δικαίωμα να εργαστούν. Και όλα αυτά συνοδεύονται από σκάνδαλα της κυβέρνησης. Χορηγίες, αναθέσεις και διάφορα αλισβερίσια.

Έλληνες Καπνιστές και μη Εμβολιασμενοι και μη Αριστεροί και δεξιοί Ας αφήσουμε στην άκρη τον διχασμό και ας ενωθουμε ώστε να καταργηθεί η τυραννία. Έχει γίνει παιχνίδι επιβίωσης με τους όρους να τους βάζουν ΑΥΤΟΊ. Όπως η Αριάδνη με το μίτο της βοήθησε τον Θησέα να βγει από τον λαβύρινθο που είχε φτιάξει ο Δαίδαλος έτσι και εμείς ας γίνουμε η γροθιά που θα πετάξει στον Καιάδα τους προδότες.

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ