Μετά την δολοφονία του Άλκη από τον Αλβανικής καταγωγής δολοφόνο του βγήκαν τα γνωστά παπαγαλάκια της Αριστεράς μέσω των συστημικών μέσων μαζικής εξαπάτησης και αμέσως συνδύασαν τον δράστη με ακροδεξιές – εθνικιστικές οργανώσεις. Εχθές μάλιστα διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στον Εύοσμο.
Πλήρης παράνοια και αποτροπιασμός. Πατάνε πάνω στην μνήμη ενός αδικοχαμένου παιδιού και στον πόνο των συγγενών του για να κάνουν προπαγάνδα. Επίσης προ ημερών ένας μαθητής παρουσιάστηκε στο σχολείο του φορώντας φούστα. Ο καθηγητής του ορθώς τον επέπληξε και από εκεί και πέρα άρχισε πάλι ο παραλογισμός. Αντί να τιμωρηθεί ο μαθητής τιμωρήθηκε ο καθηγητής.
Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Όλες οι αξίες έχουν καταπατηθεί. Ο σχολικός χώρος έχει μετατραπεί από χώρος μάθησης σε οίκο ανοχής. Το Αριστερό παρακράτος έχει απλώσει τα πλοκάμια του τόσο βαθιά στο υποσυνείδητο του Ελληνικού λαού που το μη φυσιολογικό χειροκροτείται και όποιος τολμάει ακόμα να λέει τα πράγματα με το όνομα τους λοιδορείται και του προσάπτουν το επίθετο φασίστας. Αναρωτιέμαι άραγε πόσοι από αυτούς τους ημιμαθείς που μας αποκαλούν φασίστες γνωρίζουν την πραγματική έννοια αυτής τη λέξης. Σαφώς και για αυτή την κατάντια της κοινωνίας μας αλλά και του Εθνικού χώρου έχει και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης ένα παλαιό Κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο με τις πολιτικές αλλά προπάντων με τις πράξεις του έφτασε στο έσχατο αυτό σημείο.


Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αντί να ασχοληθούμε με τον χουλιγκανισμό και να χτυπήσουμε το πρόβλημα στην ρίζα του ασχολούμαστε με την καταγωγή του καθενός και με το που ανήκει ιδεολογικά. Αντί να δώσουμε αξίες στα παιδιά μας και να τους μάθουμε ότι τα γυναικεία ρούχα είναι για τις γυναίκες , τιμωρούμε έναν άνθρωπο ο οποίος έπραξε το σωστό. Την ώρα που πραγματοποιούνται όλα αυτά τα γεγονότα το σύστημα της Αριστεράς γίνεται όλο και πιο δυνατό και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τον κατάλληλο ως αρχηγό.
Ο θεσμός Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια έχει καταλυθεί πλήρως.
Καθημερινά εισέρχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες στην χώρα μας. Οι προκλήσεις από τις γειτονικές χώρες πάνε και έρχονται με κυριότερο να κινδυνεύουμε να χάσουμε και διάφορα νησιά μας. Την ώρα που ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ οι μισοί περιμένουν τον Μεσσία μέσα από την φυλακή και οι άλλοι μισοί δεν χρωστάνε καλή κουβέντα στους υπόλοιπους.
Άραγε όλοι εσείς κύριοι είστε σίγουρα πατριώτες η θέλετε να καλύψετε προσωπικές φιλοδοξίες εις βάρος της πατρίδας?

Πηγή  : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ