Το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού δηλώνει απερίφραστα την αντίθεση του με κάθε ενέργεια που βλάπτει την Παγκόσμια ειρήνη. Ο πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ‘’γειτονιά’’ μας είναι άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα εκμετάλλευσης των λαών και των εδαφών τους από τις μεγάλες δυνάμεις.
Αρχή μας είναι η υποστήριξη κάθε Αξίας, Έννοιας, Φιλοσοφίας και Πράξης που εμπεριέχει την λέξη Ελλάς και Ελληνικό και αυτό στηρίζουμε. Στον ίδιο γνώμονα είναι και η υπεράσπιση των Ελλήνων που ζούνε εδώ και αιώνες στις συγκεκριμένες περιοχές και απειλούνται από παραστρατιωτικές ομάδες, τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχουν την στήριξη και προστασία της διεθνής κοινότητας.
Η εθελοτυφλία της Διεθνούς Κοινότητας, όπως αυτή εκφράζεται, μέσα από συλλογικά όργανα ή μη, διατηρούν άλυτα εθνικά και φυλετικά ζητήματα, σε σημείο που να απορούμε για τις προθέσεις τους.
Επίσης είμαστε αντίθετοι με οποιασδήποτε μορφής ανάμιξη της Ελλάδας στον πόλεμο αυτό εκτός της ιατροφαρμακευτικής βοήθειας, σε όποιον την χρειάζεται. Θεωρούμε ότι τα έθνη και οι λαοί θα πρέπει να ορίζουνε από μόνοι το μέλλον τους, χωρίς να λησμονούν ή να αποκρύπτουν τις εθνολογικές και γεωγραφικές ιδιαιτερότητες που τις χαρακτηρίζουν.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα παύσουν οι εχθροπραξίες και θα επικεντρωθούμε όλοι στα πανανθρώπινα προβλήματα της εποχής μας και στην ευημερία κάθε έθνους.

Γραφείο  Τύπου  Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ