Κατά την διάρκεια της ημέρας , εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια αποτρόπαια και αποκρουστική ανάρτηση , η οποια δεν συνάδει με τις αρχές του κινήματος Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και κατά πόσο μάλλον οταν αναφέρεται αλλά και ταυτόχρονα σπιλώνει το πρόσωπο του Κυρίου Κωνσταντίνου Πλεύρη , αποκαλώντας τον ”προδότη”

Η ανάρτηση η οποία αναπαρήγαγε , έγινε απο συγκεκριμένο μέλος γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης , η οποία προήλθε απο άρθρο γνωστής Εφημερίδας  προσκείμενη στο χώρο Δεξιάς παράταξης , αναφερόταν στις πρόσφατες δηλώσεις του έγκλειστου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού , όπου εμμέσως πλην σαφώς απευθυνόταν με άσεμνους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Κυριου Πλεύρη . Κατά την αναπαραγωγή του άρθρου και χωρίς να εχει σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση το εν λόγω μέλος , κατηγόρησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον Κύριο Πλεύρη , προσδίδοντας παράλληλα ψευδής πληροφορίες..

Σαν κίνημα , το Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ δηλώνει απερίφραστα τον αποτροπιασμό του αλλα και την αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπο του Κυρίου Πλεύρη ο οποίος θεωρούμε πως θα κινηθεί νομίμως δια της Δικαστικής οδού προς αποκασταση της βάναυσης παραπληροφόρησης προς το πρόσωπο του…..

Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ