Ελλάδα 12.02.2022
Το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού δημιουργήθηκε να Ενώσει τον Ελληνικό Εθνικισμό χωρίς να βάζει ταμπέλες στον τρόπο που εκφράζεται, αρκεί να μην ζημιώνει αγνές και καθαρές ΕθνικοΠατριωτικές πολιτικές προσπάθειες.
Γνωστοί υμνητές απολυταρχικών καθεστώτων της Βορειοκεντρικής Ευρώπης που αμαύρωσαν την ακεραιότητα της Ελλάδας, τον τελευταίο καιρό έχουν εξαπολύσει μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Κωνσταντίνου Πλεύρη, που για πολλούς εξ αυτών, θεωρείται και ο Ιδεολογικός Πατέρας ή Δάσκαλος. Όλοι αυτοί, έχοντας αδιευκρίνιστη πολιτικοιδεολογική κατεύθυνση, στρέφονται κατά του αγνότερου και γνησιότερου εκφραστή του σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού, Ιστορικού και Πνευματικού Αφυπνιστή του ΝεοΈλληνα.
Όλοι αυτοί, έχοντας ενεργό ρόλο σε κόμματα με απροσδιόριστη -θα λέγαμε- ‘’Εθνικιστική’’ ιδεολογία, με τις πολιτικές και μη πρακτικές που εφάρμοσαν, έφεραν την Ριζοσπαστική Αριστερά στην εξουσία και μάλλον συγκράτησαν τον Κομμουνισμό από το να πάψει να υπάρχει στα βουλευτικά έδρανα.
Όλοι αυτοί σήμερα ενοχλούνται από την ανησυχία του Κωνσταντίνου Πλεύρη να μην ενδυναμωθεί πάλι η Αριστερά εις βάρος των Εθνικών συμφερόντων, όπως θλιβερά ζήσαμε με την κυβέρνηση Σύριζα. Θα ξεχνάνε βέβαια ότι αυτή η περίοδος αποτελεί ίσως μια από της μελανότερες για την ‘’μεταπολιτευτική’’ Ελλάδα, θυμίζοντάς τους τα λεγόμενα Capital Control και την περαιτέρω αποδυνάμωση της Ελλάδας με επιπλέον μνημόνια, την προδοτική ‘’Συμφωνία των Πρεσπών’’ με ότι αυτό συνεπάγεται, την αποδυνάμωση των Υπηρεσιών Υγείας, την ανύπαρκτη υλικοτεχνική στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων σε σημείο επικίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια κ.α.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού και όσα Κόμματα, Φορείς και Προσωπικότητες το απαρτίζουν, ουδέποτε στηρίξαμε οποιαδήποτε κυβέρνηση, έχοντας ξεκάθαρο στόχο την διακυβέρνηση της Ελλάδος και την Σωτηρία του Πολιτικά ανήσυχου και απογοητευμένου Έλληνα και Ελληνίδας από αδιέξοδα, τρίτους δρόμους και πράσσειν άλογα.

Γραφείο Τύπου Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού

Enter

You sent

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ