Το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού στηρίζει τον Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, όπου σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, εντοπίζει τις παγίδες της τελευταίας κυβερνητικής ‘’παροχής’’ καλούμενης ως ‘’2η Ευκαιρία’’ που αφορά τους Έλληνες Δανειολήπτες και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Το δικαίωμα στην προστασία της 1ης κατοικίας καταπατείται αντισυνταγματικά, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της παρούσας κυβέρνησης και σε συνέχεια της ίδιας γραμμής των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν. Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, συνεχίζει ακάθεκτη την εκποίηση της περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων, κρατώντας τους ‘’δια βίου’’ δέσμιους των τραπεζών και των εταιρειών διαχείρισης. Τα σχέδια των ξένων και εγχώριων τραπεζιτών δείχνουν ξεκάθαρα την καταδυνάστευση του Έλληνα γηγενή πληθυσμού σε σημείο βιολογικής του εξόντωσης.

Η δραστηριότητα του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους εμάς, καθώς και εμείς αποτελούμε μέρος αυτών και της Ελληνικής κοινωνίας.

Η κοινοποίηση και προώθηση του πρόσφατου Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος (https://www.facebook.com/331604026871640/posts/5761102790588376/?sfnsn=mo), είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε αυτή την στιγμή, ώστε να συνδράμουμε στον αγώνα τους και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις τους και να αγωνιστούμε μαζί τους.

Γραφείο Τύπου Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ