Μακράν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός που έχει καθίσει στο τιμόνι της χώρας. Μας είχε υποσχεθεί μια τετραετία ευημερίας και ένα ουρανό πιο γαλανό. Στην πανδημία covid 19 δεν ευθυνόταν αυτός διότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο αλλά μετράμε τους πιο πολλούς νεκρούς σε εκατομμύριο πληθυσμού σε σύγκριση με άλλες χώρες. Όταν έβρεξε και πλημμύρισε ο Κηφισός και πολλά άλλα μέρη δεν ευθυνόταν αυτός αλλά η κλιματική αλλαγή. Όταν το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές έγιναν στάχτη δάση και καταστράφηκαν περιουσίες δεν ευθυνόταν αυτός αλλά η κλιματική αλλαγή. Όταν προ διμήνου χιόνισε και συμπολίτες μας έμειναν εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες στην Αττική οδό δεν ευθυνόταν αυτός αλλά όλος τυχαίος και πάλι η κλιματική αλλαγή.

Η ενεργειακή κρίση μαστίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τουλάχιστον δύο μήνες. Είμαστε η μοναδική χώρα με το πιο ακριβό ρεύμα. Η τιμή βενζίνης και πετρελαίου έχει αυξηθεί τόσο πολύ που είναι πλέον απλησίαστη. Αλλά και πάλι δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν διότι έχει κηρύξει πόλεμο στην Ουκρανία.
Κύριε Μητσοτάκη από Πρωθυπουργός της δικαιολογίας αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και παραιτηθείτε από το τιμόνι της χώρας. Προκηρύξτε άμεσα εκλογές και φύγετε με όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ