Μετά από πολλά χρόνια καταπίεσης και ιδεολογικού λήθαργου η Ευρώπη αφυπνίζεται. Στην Ουγγαρία ο Βίκτωρ Ορμπάν εδώ και μερικές ημέρες έχει επανεκλεγεί. Στην Ιταλία η Τζόρτζια Μελόνι κερδίζει την εμπιστοσύνη του ιταλικού λαού και σίγουρα σε μελλοντική εκλογική διαδικασία θα είναι σίγουρα στα φαβορί. Στην Γαλλία μετά από τα σημερινά εκλογικά αποτελέσματα είδαμε κυριολεκτικά μια μεγάλη μάχη μεταξύ Εμμάνουελ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν.
Η μάχη θα κριθεί στις 24 Απριλίου μεταξύ των δύο ηγετών. Μεγάλο ρόλο θα παίξει βέβαια και το ποιόν θα στηρίξουν οι ηττημένοι. Σίγουρα ο Έρικ Ζεμουρ ο οποίος ανήκει στην Δεξιά παράταξη θα στηρίξει τη Μαρίν Λεπέν στις επαναληπτικές εκλογές δίνοντας μια εικόνα αγωνίας στην ήδη αγωνιώδη διαδικασία.
Δειλά δειλά και στην Ελλάδα αρχίζει να αφυπνίζεται ο λαός και ψάχνει να βρει σωτηρία σε Εθνικοπατριωτικά κινήματα. Η Ευρώπη έχει βασανιστεί από αντί – πατριωτικές κυβερνήσεις οι οποίες δεν είχαν κύριο μέλημα την σωστή ευημερία του λαού αλλά την προώθηση της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Σιωνιστών ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.


Ορδές λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την Ευρώπη. Επιδότηση στην ανεργία αντί να δοθούν σωστά κίνητρα στην νεολαία ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Ελεύθερη χρήση κάνναβης και διαρκή πλύση εγκεφάλου μέσω τηλεόρασης ώστε να μην υπάρχει σωστή σκέψη και επεξεργασία δεδομένων. Κατάργηση εθνικών εορτών και παρελάσεων και αντικατάσταση με παρελάσεις ομοφυλόφιλων. Και φυσικά νομιμοποίηση γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και δικαίωμα υιοθεσίας παιδιού.


Πλέον ο Ευρωπαίος πολίτης έχει καταλάβει ότι μόνο με επιστροφή στις ρίζες του θα είναι κυρίαρχος στην χώρα του ζώντας με αξιοπρέπεια την ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες ζουν πολύ πιο άνετα από τους νόμιμους κατοίκους. Μόνο με στροφή 180 μοιρών και στήριξη σε εθνικά κόμματα θα ξανά γίνουμε η Ευρώπη των εθνών. Διότι τώρα είμαστε σε μια δεξαμενή ομοίων όπως διατάζει η αριστερά και η προοδευτικότητα. Πλέον με εθνικές κυβερνήσεις οι οποίες θα παίρνουν εντολή από τον εκάστοτε λαό θα επιστρέψουμε σε ημέρες ένδοξες. Η Ουγγαρία μας έδειξε τον δρόμο. Η Γαλλία ακολουθεί τα φωτεινά μονοπάτια. Η Ιταλία ετοιμάζεται για την μεγάλη αλλαγή. Πρέπει πλέον και στην Ελλάδα να απαλλαγούμε από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των φιλελεύθερων και να ακολουθήσουμε τις προαναφερθείσες χώρες.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ