Στο Πακιστάν βρίσκεται ο Νότης Μηταράκης. Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επισκέφθηκε την χώρα και έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό Ιμραν Χαν. Αφού συναντήθηκε με τον Υπουργό των Πακιστανών πολιτών του Εξωτερικού Μουχάμαντ Αγιουπ Αφριντι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας Ελλάδας – Πακιστάν για την νόμιμη μετανάστευση. Ταυτόχρονα το μείζον θέμα που συζητήθηκε και πρότεινε ο Υπουργός ήταν να έρχονται στην Ελλάδα για ένα διάστημα εννέα μηνών Πακιστανοί εργάτες….

Δεν ντρέπεστε κύριε Υπουργέ να ζητάτε Πακιστανούς εργάτες όταν η ανεργία στην Ελλάδα για τους νέους κάτω των 25 ετών , κυμαίνεται στο 13,4% και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι στο 7,3 σύμφωνα με την Eurostat.??
Είναι επίσης γεγονός πως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εγκατέλειψαν την Πατρίδα και πήγαν άλλου για καλύτερες εργατικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια .

Αξιότιμε κύριε Μηταράκη για ποιο λόγο θέλετε συνεργασία με το Πακιστάν. Ήδη η χώρα μας μαστίζεται από την λαθραία εισβολή και εποίκιση πολιτών από την εν λόγω χώρα. Είναι εμφανέστατο ότι προωθείται την αντικατάσταση πληθυσμού και ότι άλλο Ανθελληνικό ορίζει η ατζέντα που ακολουθείται κατά γράμμα .
Άραγε έχετε επισκεφθεί το κέντρο της Αθήνας να δείτε πόσοι Πακιστανοί κατοικούν στις ιστορικές συνοικίες του κέντρου της πρωτεύουσας της Ελλάδας? Όταν όμως πραγματοποιηθεί ο περίπατος σας χωρίς συνοδεία βέβαια εις τις κατεχόμενες γειτονιές μας και εφόσον σταθείτε τυχερός και δεν σας ληστέψουν οι συμμορίες των λαθραίων εισβολέων τότε ας ξανά συζητήσετε για συνεργασία με το συγκεκριμένο κρατίδιο. Και το λέω κρατίδιο διότι το Πακιστάν έχει ταχθεί υπέρ της Τουρκίας σε περίπτωση θερμού επεισοδίου.

Πολλοί αναλυτές προσδιορίζουν τους Πακιστανούς που κατοικούν στην Ελλάδα ως την πέμπτη φάλαγγα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ακόμα και η σημαία τους είναι ίδια με μια μόνο διαφορά στο χρώμα της καθεμιάς.
Σαφώς και δεν πρέπει να υπάρξει καμία συνεργασία με τέτοια κρατίδια παρά μόνο μαζικές απελάσεις.
Κύριε Μηταράκη και ο λοιπός θίασος είστε άπατρις και προδότης. Η Ελλάδα κινδυνεύει εκ των έσω και εσείς προσπαθήστε να μεγαλώσετε τον κίνδυνο.
Να ξέρετε λοιπόν ολοι εμείς οι υγιείς σκεπτόμενοι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες απέναντι στην πολυφυλετική προπαγάνδα σας και στεκόμαστε απέναντι και εναντίον σας…..

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ