ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Ποιοί έσφαζαν ΑΜΑΧΟΥΣ σε Παγκράτι, Κουκάκι, Πετράλωνα, Θησείο, Μεταξουργείο…

Ο Μίκης Θεοδωράκης συμμετείχε στην ξενοκίνητη ανταρσία των Δεκεμβριανών. Ως μέλος του Εφεδρικού ΕΛΑΣ επιτέθηκε με χειροβομβίδες στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, ενώ δυό μέρες μετά συμμετείχε στην πολιορκία του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. 
Την ίδια ώρα που δυνάμεις των Ελασιτών μπούκαραν σε σπίτια Ελλήνων σε Παγκράτι, Κουκάκι, Πετράλωνα, Θησείο, Μεταξουργείο, κατασφάζοντας ολόκληρες οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και τέκνων. Ίσως να ήταν και ο ίδιος εκεί…

Ο Μίκης Θεοδωράκης, όχι μόνο δεν μετανόησε ΠΟΤΕ για αυτή του την δράση αλλά την επικαλούνταν υπερηφανευόμενος μέχρι τέλους. Την επικαλέστηκε ακόμη και Δημόσια στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου κατά την δημιουργία πολιτικού φορέα σχετικά πρόσφατα, ενώ έχει ντοκουμενταριστεί. έτοιμη να δηλητηριάσει τις επόμενες γενιές. αναλυτικά η δράση του κατά τον ματωβαμένο Δεκέμβριο της Σλαβοκίνητης ανταρσίας.
Και είναι τραγικό αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει τις τελευταίες μέρες και είναι μια επιχείρηση ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ του.
Όταν επιτευχθεί χάρη στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς της αριστεράς και την αυτοκτονική αφέλεια και ανυπαρξία της Δεξιάς, τότε οι Νέοι των επόμενων δεκαετιών θα μαθαίνουν από τα ντοκουμενταρισμένα υπερήφανα πλάνα του Θεοδωράκη ποιά ήταν η “σωστή πλευρά” στα Δεκεμβριανά και δεν θα υπάρχει κανείς να τους αλλάξει γνώμη, αφού όλοι στις εποχές που προηγήθηκαν, θα είναι συντελεστές της αγιοποίησης του ανθρώπου που θα αποτελεί ιστορικό τεκμήριο τους.
Κι έτσι το χάνεις εντελώς το παιχνίδι και το χειρότερο είναι πως χάνουν μαζί το παιχνίδι η ιστορία και η Ελλάδα. Μην το αφήσετε να συμβεί… Τουλάχιστον ΟΧΙ εντός του λεγόμενου Πατριωτικού Χώρου. Και ΟΧΙ για κάποιον ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ…
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ