Τον πέμπτο αιώνα προ Χριστού ο Ηρόδοτος είχε ορίσει το ομαιμον, το ομόθρησκο, το ομόγλωσσο και το ομότροπο. Αξίες και ιδανικά τα οποία μένουν ζωντανά αιώνες και πάνω τους χτίστηκαν θεσμοί και αξίες έχουν βαθύτατα διαταραχθεί εξαιτίας της Αριστερής προπαγάνδας του φιλελευθερισμού.
Το ομαιμον μας λέει για κοινό αίμα και ίδια φυλετική καταγωγή. Στις μέρες μας με τις ορδές λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την χώρα κινδυνεύει να χαθεί. Εκτελείται πίστα το σχέδιο των Σιωνιστών οι οποίοι εδώ και αιώνες τρέφουν μίσος για τον ελληνισμό.
Το ομόθρησκο μας λέει για κοινή θρησκεία. Πλέον εις το όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει γεμίσει η Ελλάδα με τζαμιά. Τρανό παράδειγμα στην περίοδο των εγκλεισμών λόγω της πανδημίας οι εκκλησίες ήταν κλειστές ενώ τα τζαμιά λειτουργούσαν κανονικά. Σύμφωνα με το σχέδιο kallergi και την χρηματοδότηση ΜΚΟ από τον γνωστό Εβραίο και ανθέλληνα George Soros εκτελείται σχέδιο Μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος.

Το ομόγλωσσο μας μιλάει για κοινή γλώσσα. Εδώ και πολλά χρόνια έχουν καταργηθεί να διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά στα σχολεία την ώρα που σε όλο τον κόσμο διδάσκονται. Παρουσιάζουν τα αρχαία ελληνικά ως νεκρή γλώσσα την ώρα που μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ομιλεί την αρχαία ελληνική χωρίς να το γνωρίζει βέβαια μέσω των σύνθετων λέξεων. Παραδείγματος χάρη λέμε αυγό αλλά η γυναίκα ο ιατρός εξετάζει τις ωοθήκες. Λέμε κότα αλλά το κτίριο που στεγάζονται ονομάζεται ορνιθοτροφείο. Είναι πολλά τα παραδείγματα τα οποία άμα ψάξουμε καλά το διαδίκτυο θα τα βρούμε και πραγματικά θα μείνετε έκπληκτοι. Επίσης έχουν καταργηθεί πολλές λέξεις από το λεξιλόγιο μας και έχουν αντικατασταθεί από αγγλικές.
Το ομότροπο πλήττεται καθημερινά διότι πλέον τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η τηλεόραση έχουν πάψει να δείχνουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και εκπομπές που έχουν σκοπό την εθνική αφύπνιση. Πλέον βλέπουμε σειρές αμφιβόλου ποιότητας η οποίες υποτιμούν την νοημοσύνη του ακροατή, σίριαλ τουρκικής προέλευσης και Τούρκους παραγωγούς να έχουν εισχωρήσει στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει γενικευμένο σχέδιο πρόβατοποίησης και αφελληνισμού του ελληνικού πληθυσμού χτυπώντας αξίες και ιδανικά τα οποία έχουν αντέξει σε βάθος αιώνων.

Πηγή  : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ