Έχουμε ακούσει πολλές φορές δια στόματος πρωθυπουργού ότι είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας. Αργότερα στο ίδιο μήκος κυμαίνονταν και οι δηλώσεις της ΠτΔ λέγοντας ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με την βοήθεια μεταναστών.

Καθημερινά εισέρχονται εκατοντάδες ροές λαθρομεταναστών στην χώρα. Άραγε τώρα που θα πραγματοποιηθεί απογραφή θα μάθουμε το ακριβές νούμερο “επενδυτών” που κατοικούν στην χώρα μας? Η Ευρώπη και ιδιαίτερα η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή φυλετική απειλή. Πέραν του ότι άμα συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς η λαθροεπικοιση της πατρίδας μας σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα.

Σε αυτό συμβάλλει και το πολιτικό σύστημα το οποίο βάζει εμπόδια στο να γεννηθούν νέοι Έλληνες αλλά αντιθέτως πριμοδοτεί τέκνα διαφόρων άλλων εθνικοτήτων πλην της ελληνικής. Το αριστερό παρακράτος έχει τυφλώσει τον ελληνικό λαό και εις το όνομα του ανθρωπισμού γίνεται άθελά του συνένοχος στον αφανισμό μας. Έλληνες ας αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και ας επικεντρωθούμε σε ότι μας ενώνει.

Έστω την ύστατη ώρα ας ενωθουμε διότι ο εχθρός είναι ήδη μέσα στην πόλη και η κλεψύδρα έχει σχεδόν αδειάσει.

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ