Την εποχή της απόλυτης ελευθερίας φαίνεται ότι έχει επικρατήσει και η απόλυτη ασέβεια.
Οι κοινότητες των διάφορων αυτοφυλλοπροσδιοριζόμενων, εκφράζονται πολλές φορές προκλητικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η συνεχής παραποίηση συμβόλων-όπως η Σημαία στην εικόνα της Λειτουργίας για τον Αγιασμό των όπλων και των Αγωνιστών κατά την αρχή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 αλλά και η απεικόνιση Αγίων σε προκλητικά ρούχα.
Βέβαια αυτή η ‘’ανεξέλεγκτη’’ ελευθερία και προφανώς πράξεις ασέβειας, στηρίζονται με δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης πρίν λίγους μήνες σε Ευρωπαϊκή θεσμική συνάντηση.

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι΄αυτό σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την πολυμορφία και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού», έγραψε στο Twitter στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Προφανώς ο πρωθυπουργός δεν αναφέρετε σε κανέναν σεβασμό σε νόμους και αξίες, όπως Συνταγματικά επιτάσσεται να υπάρχει ο πρέπον σεβασμός στα Σύμβολα και στις Αξίες του Έθνους και του κράτους.

Καμία ασέβεια και προσβολή δεν θα επιτρέπεται από κανένα και πολύ περισσότερο από ‘’υπάρξεις’’ που λόγο των σεξουαλικών προτιμήσεων απαιτούν την ισότητα προσβάλλοντας τα Ιερά και Όσια της Φυλής μας και του Έθνους μας αλλά και των Εθνομαρτύρων και Χριστιανομαρτύρων μας που θυσιάστηκαν για αυτά.
Παρακαλούμε και Αναμένουμε, κάθε Θεσμικό όργανο που προασπίζει τα δικαιώματα των πολιτών και τα Σύμβολά του Έθνους, να μην επιτρέπει την παραποίηση και προσβολή των Εθνικών και Θρησκευτικών Συμβόλων και να επιβάλλονται οι ανάλογες ποινές που επιτάσσει ο Νόμος.

Για όσους δεν γνωρίζουν στην εξής φωτογραφία βλέπουμε τον γνωστό ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη. Αυτός ο “άνθρωπος” υπερασπίζεται τον αδύναμο όταν είναι έρμαιο στα δόντια του δυνατού. Αγωνίζεται για ίσα δικαιώματα μεταξύ κατηγοριών ανθρώπων και δηλώνει δημοκράτης. Εφόσον κύριε Γκιώνη είστε υπέρ της διαφορετικότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί δεν σέβεστε τα προσωπικά πιστεύω του καθενός? Γιατί αποκαλείται φασίστα όποιον δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω σας ενώ εσείς εξευτελίζεται τα πιστεύω και τα ιδανικά άλλων ανθρώπων?

Εσείς και το υπόλοιπο τσίρκο που παλεύεται κατά τον διαχωρισμό και τον ρατσισμό δεν πρέπει σύμφωνα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να λογοδοτήσετε στην Δικαιοσύνη μετά από αυτό το έκτρωμα που δημοσιεύσατε στα προσωπικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης?
Ζούμε στην κοινωνία της Αριστεράς, στην κοινωνία της Pantene,στην κοινωνία την οποία μαθητής δεν σέβεται τον χώρο μάθησης και παρουσιάζεται με φούστα, και αντί να τιμωρηθεί ο μαθητής για ανάρμοστη συμπεριφορά τιμωρείται ο καθηγητής που έκανε το πρέπον.
Ζούμε σε μια κοινωνία ροζ την οποία έφτιαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με επιτυχία συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία.
Αυτός ο κόσμος φτιάχτηκε για να επιτρέπει σε ψυχικά διαταραγμένα άτομα σαν εσάς με πρόσχημα την ελευθερία και την προοδευτικότητα να υπάρχετε και να μολύνεται τον κοινωνικό ιστό με τις διαστροφές σας.
Με πρόσχημα τον ακτιβισμό προωθείται Αριστερά πρότυπα με σίγουρο αποτέλεσμα τον εκφυλισμό των νέων.
Σας δηλώνουμε ότι είμαστε και εμείς ακτιβιστές. Παλεύουμε για το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια.
Παλεύουμε για όλους τους φοβισμένους που φοβούνται να πουν ελεύθερα την άποψη τους στην Δημοκρατική Ελλάδα διότι θα τους κολλήσετε το προσωνύμιο φασίστας. Παλεύουμε για αξίες και ιδανικά.
Ιδανικά τα οποία έχουν καταπατηθεί με την δήθεν προοδευτικότητα σας αλλά σύντομα ο λαός θα ξυπνήσει και θα ζείτε στην αφάνεια.

Πηγή :  Σπύρος  Καλούτσης – Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ