Είναι φανερό πλέον πως διανύουμε εποχές ενός πολέμου που αν μη τι άλλο , προέρχεται από τα Παγκόσμια Όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων . Έχοντας για όπλα στην φαρέτρα τους , τον φόβο, τον τρόμο , την οικονομική εξαθλίωση , την πεινα αλλά και τον Νόμο ( που είναι κομμένος και ραμμένος κατά το δοκούν ) , προσπαθούν να υποταξουν την κάθε λογική ανθρώπινη συνείδηση που εναντιωνεται . Πάραυτα, το Κόμμα των Αριστερών, όπου στην πλειοψηφία τους απαρτίζονται από Άθεους , απάτριδες και μισαλλόδοξους , ταυτίζονται με την Νέα Τάξη Πράγματων και την προπαγάνδα αυτής, με την ανοχή του Ελληνικού Λαού.

Τίθενται λοιπόν τα εξής ερωτήματα: Σε ποια Πατρίδα θα ζήσουν τα παιδιά μας και με ποια οικονομικά οφέλη ? Ποιες αξίες θα υπάρχουν ? Εδαφικα ή Θαλάσσια σύνορα που έχουν ποτιστεί με το αίμα των προγονών μας , αλλά και η Ορθοδοξία μας , θα υφίστανται ? Θα υπάρχουν άραγε Έλληνες ?

Θεωρώ πλέον πως ήδη είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα . Και αυτό διότι το Κόμμα των Αριστερών σε συνάρτηση με τον άκρατο Κομμουνισμό , προωθούν το δόγμα, μια Ελλάδα χωρίς σύνορα, θρησκεία και κανένα διαχωρισμό. Ας μην το επιτρέψουμε να συμβεί.

Το Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ λοιπόν , είναι ήδη εδώ και ενώνει το γνήσιο Εθνικιστικό / Πατριωτικό χώρο, αλλά και όλους τους Ελληνόψυχους , γιατί ετούτη την ώρα, κάνεις δεν περισσεύει . Αν δεν αγωνιστούμε δεν θα υπάρχει Ελλάδα ούτε Έλληνες και Ελληνίδες , ούτε Χώρα ούτε Εθνος, οπότε στο χέρι μας είναι να γίνουμε μια γροθιά και να πολεμήσουμε για το κοινό καλό του τόπου μας .

Σας καλώ σε συστράτευση , με το Κίνημα μας που μέσα από αγώνες και ο ένας δίπλα στον άλλο , με καθαρή ματιά και με την βοήθεια του Θεού, να κάνουμε την Ελλάδα μας όπως πρέπει να είναι. Μια Χώρα δυνατή και υπολογίσιμη , αντάξια των Προγονών μας.

Γιάννης Νικολόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ