Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Ελληνικός λαός ήταν κλειδωμένος στο σπίτι υπακούοντας τα παράλογα μέτρα που επέβαλε ο θίασος του Μητσοτάκη. Για άλλη μια φορά με το πιστόλι στον κρόταφο απαγορεύτηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που τόσα χρόνια εκδηλώνονται αυτές τις ημέρες. Η προπαγάνδα των ακριβοπληρωμένων καναλιών καλά κρατούσε σπέρνοντας φόβο και θερίζοντας τρόμο.

Με μεγάλη μας λύπη την επόμενη ημέρα είδαμε στο διαδίκτυο την πλατεία Συντάγματος να έχει κατακλυστεί από χιλιάδες Πακιστανούς μη τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα τα οποία όπως αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ισχύουν μόνο για Έλληνες. Αν στην θέση των Πακιστανών ήταν Έλληνες η αστυνομία θα είχε δράσει ήδη με πρόστιμα και χημικά στους παραβάτες όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι λαθρομετανάστες που αποδεδειγμένα δεν τηρούν τα μέτρα. Για να τηρήσουν μέτρα όμως πρέπει πρώτα να τους επιβληθούν. Το πρόβλημα είναι ότι αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες τους οποίους δεν τους “αγγίζει” τίποτα και κανείς με τις ευλογίες της εκάστοτε Ανθελληνικής κυβέρνησης. Με τους ρυθμούς αυτούς αντίστοιχες εικόνες θα δούμε στο άμεσο μέλλον και σε υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας. Όσο κυβερνούν Ανθέλληνες και προδότες η κατάσταση θα χειροτερέψει με τρομακτικές συνέπειες προς το έθνος και την φυλή μας.

Πρέπει επιτέλους να αποκόψουμε τα στερεότυπα που δημιούργησαν εναντίον του Εθνικού χώρου και να πιστέψουμε – στηρίξουμε Εθνικά Κόμματα τα οποία θα παίρνουν εντολή από τον λαό και θα δρουν υπέρ του. Πρέπει επιτέλους να προέλθει Εθνική αφύπνιση και να αποκτήσουμε Εθνική συνείδηση διότι η Ελλάς χάνεται.

Πηγή :  Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ