Το Εθνικό Μέτωπο και το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα παρουσιάσουν την πρόταση τους για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ” Παρθενών ” στις 19.00 .

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει υποφέρει και αυτή από τον κομματισμό όπως και όλη η ελληνική κοινωνία. Η πραγματική λαϊκή έκφραση της Κοινότητας συνθλίβεται από τα συμφέροντα των κομματικών στρατών και τους κατά τόπους εκφραστές μιας πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας. Απέναντι σε αυτούς, ανεξάρτητα και ακομμάτιστα , υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά ζητήματα της κοινωνίας. Αυτές τις δυνάμεις ενισχύει το εθνικιστικό κίνημα συμμετέχοντας με υποψήφιους του και εκφράζοντας την στήριξη του σε συνδυασμούς που στέκονται αντίθετοι στην υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι θέσεις για μια κοινοτιστική οργάνωση της τοπικής εξουσίας καθώς και οι συνδυασμοί που στηρίζουν οι φορείς των Εθνικιστών. θα χαιρετίσει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, επικεφαλείς συνδυασμών και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι του Εθνικού Μετώπου και του Κ.Υ.Μ.Ατος Ελληνισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ