Ζούμε πλέον στο έτος 2023 και βαδίζουμε ολοταχώς προς το 2024.

Οι νέες γενιές παρασυρόμενες από την προπαγάνδα της αριστεράς και την ατζέντα του φιλελευθερισμού, βρίσκονται σε ιδεολογική και προπάντων ηθική σύγχυση. Αρκετός κόσμος, ο οποίος είναι συνειδητοποιημένος και αντιδρά αθόρυβα στην εξέλιξη της κοινωνίας μας, στρέφεται πλέον προς το παρελθόν ως προς τον τρόπο διασκέδασης και ένδυσης. Πολλοί νέοι διαλέγουν ρετρό μαγαζιά για την διασκέδαση τους και αρέσκονται τα ενδύματα τους να παραπέμπουν σε ωραίες και ξένοιαστες εποχές. Όλο αυτό είναι μια φυσική αντίδραση ενάντια στον φιλελευθερισμό και στην σήψη που τρώει την σάρκα της κοινωνίας μας.

Τα ανωτέρω γράφτηκαν διότι θέλω να αναφερθώ σε δύο πρόσωπα τα οποία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο πάνε κόντρα στην εκπούστευση της κοινωνίας μας.

Σαφώς και το άρθρο αυτό γράφεται για να κατακρίνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του περί υιοθεσίας παιδιών από αυτόν και τον σύντροφο του.

Μετά τις ακραίες αυτές δηλώσεις Κασσελάκη περί υιοθεσίας, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Βόλου, κατά την γνώμη μου έκανε ορθές δηλώσεις τις οποίες βέβαια έθεσε λίγο λανθασμένα και παρεξηγήθηκε ο λόγος του.

Αφού ηρέμησαν οι φωνές των δικαιωματιστών, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης άρχισαν να μεταδίδουν ασταμάτητα τον επερχόμενο γάμο του κ. Κασσελάκη με τον αγαπημένο του.

Σε μια από τις πολλές πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, αμφιβόλου ποιότητας και ανθρώπινης λογικής, φιλοξενήθηκε ο αγαπημένος από πολλούς ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης και με τον μοναδικό τρόπο του καυτηρίασε το φαινόμενο Κασσελάκη.

Το πρώτο μέρος του άρθρου συνδέεται με το δεύτερο διότι και ο κ. Μπέος αλλά και ο κ. Γαρδέλης εκφράζουν εκείνη την όμορφη εποχή.

Μια εποχή την οποία εμείς οι νεότεροι δεν την ζήσαμε αλλά έχουμε πολλές όμορφες ιστορίες από ηλικιακά μεγαλύτερους μας. Μια εποχή, χρυσή κατά πολλούς αλλά με κοινωνικά προβλήματα όπως τα ναρκωτικά. Τα προβλήματα εκείνης της εποχής δεν έχουν καμία σχέση με τα σημερινά.

Έξαρση της εγκληματικότητας, ορδές παράτυπων μεταναστών κατακλύζουν την πατρίδα μας. Ιστορικά μέρη της Ελλάδας έχουν καταληφθεί και γκετοποιηθεί από τις πολύχρωμες φυλές που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα.

Η ανεργία και η γενικότερη αβεβαιότητα, έχει προκαλέσει μαζική φυγή χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Πρέπει όμως να διαλέξουμε τι θέλουμε επιτέλους. Ποιοι θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν.

Οι Κασσελάκηδες η οι εκφραστές μιας εποχής που λησμονείται από πολλούς?

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

*Οι απόψεις του αρθρογράφου δεν αποτελούν θέσεις του Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ