Συνηθίζεται να βλέπουμε όλο και πιο πολλούς βουλευτές της κυβέρνησης και όχι μόνο να φωτογραφίζονται με το βιβλίο ”The Great Reset” (η μεγάλη επανεκκίνηση). Ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο το οποίο μιλάει για ένα μέλλον σκοτεινό για την ανθρωπότητα. Ένα βιβλίο το οποίο οι παγκόσμιοι ηγέτες το διαβάζουν σαν Ευαγγέλιο και το τηρούν κατά γράμμα.
Από την ιστορία ξέρουμε ότι τα θαύματα του αρχαίου κόσμου είναι επτά…
1) Η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας
2) Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας
3) Ο ναός της Άρτεμης στην Έφεσο
4) Το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία
5) Το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού
6) Ο φάρος της Αλεξάνδρειας
7) Ο Κολοσσός της Ρόδου
Όπως θα παρατηρήσετε και οι πιο πολλοί θα γνωρίζετε , αρκετά από τα θαύματα της αρχαιότητας έχουν ελληνική προέλευση. Για εμάς τους σύγχρονους Έλληνες υπάρχουν επιπλέον τρία θαύματα

Πρώτο είναι η πατρίδα. Είναι θαύμα το ότι είμαστε Έλληνες διότι είμαστε απόγονοι μεγάλων ηρώων όπως ο Λεωνίδας και ο Αχιλλέας, απόγονοι ιστορικών όπως ο Ηρόδοτος και ο Σωκράτης, απόγονοι μεγάλων αντρών όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Αθανάσιος Διάκος. Αλλά το βασικότερο είμαστε όλοι “παιδιά” του μεγαλύτερου πολιτικού – στρατηγού που είδε ποτέ η ανθρωπότητα. Του Μέγα Αλέξανδρου.
Σε όλες τις σελίδες τις παγκόσμιας ιστορίας συναντάμε τον ελληνισμό. Πράξεις ανδρείας από ήρωες τις οποίες άλλοι λαοί δεν έχουν. Δεύτερο είναι η θρησκεία. Ειναι θαύμα το ότι είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι όταν ο μουσουλμανισμός και πολλές άλλες θρησκείες κατακλύζουν την ανθρωπότητα. Είμαστε τυχεροί διότι μας δίδαξαν να πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό. Πιστεύουμε σε Αυτόν που μας δίδαξε την αγάπη και την συμπόνια. Σε Αυτόν που σταυρώθηκε και πήρε τις αμαρτίες μας πάνω του ώστε να μας δείξει τον σωστό δρόμο. Τρίτο είναι η οικογένεια. Είναι θαύμα διότι μας γέννησαν γονείς Έλληνες. Γονείς οι οποίοι από τους γονείς τους έμαθαν την Ελληνική ιστορία και την έχουν μεταλαμπαδεύσει σε εμάς. Μας έμαθαν αξίες και ιδανικά τα οποία δεν τα διδασκόμαστε στους χώρους μάθησης.
Τα σύγχρονα θαύματα που σας ανέφερα είναι σαν την γροθιά. Αν το ένα ασθενήσει , τα υπόλοιπα χάνουν την δύναμη τους. Αυτό το ξέρουν και οι σιωνιστές οι οποίοι χτυπούν μεθοδικά και με επιτυχία το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια.
Μέσω της παραπληροφόρησης και της προοδευτικότητας έχουν κάνει την νεολαία να αδιαφορεί για τις ρίζες της. Δεν υπάρχουν αναφορές σε μεγάλους άντρες όπως ο Ιωάννης Μεταξάς αλλά σε ψεύτικα γεγονότα όπως το Πολυτεχνείο. Δεν τιμούνται σύγχρονοι ήρωες οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για το εθνόσημο όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας , αλλά χτίζουν προτομές αριστερών δολοφονηθέντων. Δεν σπρώχνουν τον νέο να εργαστεί διότι τον θέλουν σκλάβο μέσω των επιδομάτων. Επιτρέπεται η χρήση της κάνναβης με απώτερο σκοπό το κάψιμο μυαλών αλλά άμα γίνει κάποια αναφορά για την Ελλάδα αμέσως προσκομίζουν το προσωνύμιο φασίστας. Βλέπουμε παντού να υπερασπίζεται η θρησκεία των μουσουλμάνων με μανία αλλά ο χριστιανισμός εξευτελίζεται σχεδόν καθημερινά με άθλιες αναρτήσεις και αναφορές σε αντιχριστιανικά βιβλία τα οποία χλευάζουν τον Ιησού Χριστό.
Τον πλήρη εξευτελισμό βιώνει ο θεσμός της οικογένειας. Ομοφυλόφιλοι μπορούν πλέον βάσει νόμου να παντρεύονται (καμία θρησκεία δεν τους αναγνωρίζει) και να υιοθετούν και παιδί. Πλήρης εκφυλισμός ηθών και αξιών.
Ο Λέων Τρότσκι είχε προσδιορίσει και εφεύρει τον όρο ρατσισμός. Όπως φωνάζετε ότι είναι ρατσιστικό να βαφτίζονται τα παιδιά χριστιανοί ορθόδοξοι χωρίς την θέληση τους με αυτή τη λογική δεν είναι ρατσισμός οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους? Δηλαδή επειδή ο ομοφυλόφιλος ψηφίζει και το παιδί όχι είναι δυνατόν ένα παιδί να μεγαλώνει σε ένα παρακμιακό περιβάλλον??.
Αυτά έχει καταφέρει η νέα τάξη πραγμάτων. Γι’ αυτό κρατάμε αντίσταση στα σχέδια ανώμαλων επικυρίαρχων. Διότι η μεγάλη επανεκκίνηση κύριε Claus Schwab και λοιπά πιόνια θα γίνει με γνώμονα την ευημερία του Έθνους και του λαού.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ