Ένα Απίστευτο γεγονός φέρνει στο Φως της Δημοσιότητας το Report24.

Ιερός Ναός σε χωρίο του Δήμου Σπάρτης φωτίστηκε χωρίς να έχει ακόμα συνδεθεί ρεύμα.

Για απίστευτο φαινόμενο κάνουν λόγο οι κάτοικοι ενώ το θέμα έφτασε προς γνώση του Μητροπολίτη κ.κ Ευστάθιο.

Πιο Αναλυτικά σύμφωνα με το Αποκλειστικό Ρεπορτάζ του Report24

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βορδόνια του Δήμου Σπάρτης εδώ και καιρό ενώ έχουν τοποθετηθεί όλα τα απαιτούμενα ηλεκτρολογικά για να λάβει ηλεκτροδότηση ο ναός και ο εξωτερικός χώρος λόγω Αρχαιολογίας δεν έχει συνδεθεί με την κεντρική παροχή ηλεκτροδότησης.

Το βράδυ του Σαββάτου ημέρα συμβολική μάλιστα με την εκκλησία να εορτάζει τα 9μερα της Θεοτόκου κάτοικος του χωριού περνώντας από τον Ναό βλέπει να έχει λουστεί με φως και να καίνε όλες οι λάμπες. Σταματάει και καταγράφει με το κινητό ενω ενημερώνει και το ιερέα του χωριού. Ο Ιερέας διαβεβαιώνει πως δεν έχει γίνει καμιά νέα εργασία και ο ναός δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί. Το θέμα λαμβάνει αμέσως διάσταση καθώς την επόμενη ημέρα ο ναός και πάλι δεν είχε ρεύμα. Η απόφαση να ενημερωθεί για το γεγονός ο Μητροπόλιτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευστάθιος ήταν άμεση.

Ο Μητροπολίτης μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνώριζε και ο ίδιος πως ο ναός στην Βορδόνια λόγω των γνωστών θεμάτων δεν είχε λάβει ηλεκτροδότηση και είδε και ο ίδιος το βίντεο που σας παρουσιάζουμε σε Αποκλειστικότητα.

Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου σήμερα Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιείται για το γεγονός αυτό εσπερινός οπου να σημειώσουμε οτι ο ναός δεν έχει καμία ηλεκτροδότηση. Κάποιοι οι οποίοι σπέυσανε από την πρώτη στιγμή για να δούνε τα καλώδια και διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση και είναι ακόμα στον αέρα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Ένα Απίστευτο Συμβάν που καλούμαστε να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε με αρκετούς να μιλούν για ένα θαύμα ή ένα μήνυμα της Παναγίας Θεοτόκου προς τους πιστούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ