Χθες πραγματοποιήθηκε μια φαντασμαγορική τελετή υποδοχής των μεταχειρισμένων αεροσκαφών τα οποία αγοράστηκαν σε τιμή καινούργιων. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν και ο Θεός να προστατεύει τους Έλληνες πιλότους .

Τώρα που ο ενθουσιασμός πέρασε και οι πανηγυρισμοί σώπασαν ας κοιτάξουμε την ωμή πραγματικότητα. Πέραν του ότι με την αγορά των αεροσκαφών “μυρίζει” πάλι μίζα. Την ώρα που σωστά η πατρίδα μας εξοπλίζεται και δυναμώνει στρατιωτικά, εκατομμύρια τολμώ να πω νοικοκυριά , ζουν κάτω υπό απάνθρωπες συνθήκες. Χιλιάδες υγειονομικοί δεν εργάζονται οπότε δεν λαμβάνουν και μισθό. Χιλιάδες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίαση)αφού πίστεψαν την κυβέρνηση και συναίνεσαν στον διαχωρισμό τώρα προσπαθούν να επιβιώσουν δίχως βοήθεια από το κράτος.

Χιλιάδες συμπατριώτες μας περιμένουν εναγωνίως το επίδομα θέρμανσης το οποίο έχει αργήσει να καταβληθεί στους δικαιούχους. Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και οι πολίτες αδυνατούν να τους πληρώσουν.

Αλλά κύριο μέλημά μας είναι η λίστα Πέτσα και τα εξοπλιστικά. Την ίδια στιγμή εκατομμύρια λαθρομετανάστες πέραν από τις ανέσεις όπως δωρεάν στέγη, ρεύμα, internet  και φαγητό , λαμβάνουν και επιδόματα.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν θα τα παραθέσω τώρα διότι τα γνωρίζουμε όλοι μας και από προσωπικές εμπειρίες. Το μέλλον προμηνύεται σκληρό για τους Έλληνες. Πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την σκληρή πραγματικότητα ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Πηγή  : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ