Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Χθες έκανε πρεμιέρα η καινούργια υπερπαραγωγή με τίτλο Άγιος Γέροντας Παϊσιος από τα Φάρασα στον ουρανό.
Η καινούργια αυτή σειρά η οποία θα προβάλλεται από την συχνότητα του Mega από το πρώτο επεισόδιο κιόλας καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Δεν γράφω όμως το κείμενο για να διαφημίσω την καινούργια σειρά. Γράφω αυτό το κείμενο διότι μετά από πολλά χρόνια η χαμηλού επιπέδου Ελληνική τηλεόραση αποφάσισε με την σειρά αυτή να αφυπνίσει και να συνειδητοποιήσει αφελείς τηλεθεατές. Τους λέω αφελείς διότι χωρίς να το θέλουν γίνονται θύματα της Προπαγάνδας που κάνει το Αριστερό σύστημα μέσω της τηλεόρασης. Και λέω προπαγάνδα διότι πολλά χρόνια παρακολουθούμε αμφιβόλου ποιότητας σειρές και εκπομπές οι οποίες έχουν σκοπό την ύπνωση και όχι την αφύπνιση.
Σειρές και εκπομπές οι οποίες τάσσονται υπέρ της ομοφυλοφιλίας, υπέρ των λαθρομεταναστών και γενικά της νέας τάξης πραγμάτων. Εξού και πλέον δεν βλέπουμε ειδικά στα κρατικά κανάλια , Ιστορικά ντοκιμαντέρ από τα οποία μορφώνονται οι νέοι και υψώνεται το Εθνικό φρόνημα.

Προ ολίγων ημερών είχα γράψει ένα άρθρο για την διαφήμιση γνωστής εταιρίας σαμπουάν η οποία ξεκάθαρα τασσόταν υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Δεν θα σταθώ εκεί όμως. Θα αναφερθώ στην διαφήμιση για τα 100 χρόνια ιστορίας της γνωστής εταιρίας μπισκότα Παπαδοπούλου. Μια διαφήμιση η οποία εμένα προσωπικά με συγκινεί κάθε φορά που την βλέπω. Μας ταξιδεύει σε εποχές που μεν ήταν δύσκολες διότι υπήρχε πείνα και πόλεμος. Αλλά υπήρχε και ο θεσμός της οικογένειας ο οποίος δεν έσπαγε με τίποτα.
Πρέπει να πάψουμε να είμαστε το χρυσόψαρο μέσα στην γυάλα. Πρέπει να απαλλαγούμε από τα Αριστερά πρότυπα και τις Φιλελεύθερες συνήθειες που μας πλασάρουν για φυσιολογικό.
Εμείς αποφασίζουμε “ποιοί” θέλουμε να είμαστε. Θέλουμε να είμαστε Παπαδοπούλου η Pantene???

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ