Το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού, το Εθνικό Μέτωπο και ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, μετά από πρόσφατη συνάντηση, προχωρούν στην δημιουργία κοινού μετώπου για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η προστασία των δανειοληπτών μετά τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις και τις αλλαγές που έφερε στην προστασία της πρώτης κατοικίας, καθώς επίσης και η ανησυχία γύρω από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “κόκκινων δανείων” και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την λειτουργία της.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο κύριος Τάσος Συμιγδαλάς πρόεδρος του Κ.Υ.Μ.Ατος Ελληνισμού, ο κύριος Δημήτρης Ζαφειρόπουλος από το Εθνικό Μέτωπο και ο κύριος Χαράλαμπος Περβανας πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος.

Το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού στέκεται πάντα δίπλα στους πολίτες ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρά κοινωνικοοικονομικά ζητήματα όπως την διασφάλιση των δανειοληπτών και την προστασία της πρώτης κατοικίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ