Πλήρης εξευτελισμός της Ελληνικής αστυνομίας από τα προπαγανδιστικά κανάλια του κόμματος της συμφοράς.
Λοιδορούν εφτά άξιους αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους και καταδίωξαν ύποπτο όχημα το οποίο δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Αυτός είναι ο 20 χρονος σεσημασμένος ρομά!

Ο συγκεκριμένος γνωστός και σεσημασμενος κακοποιός στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη έκανε όπισθεν και εμβόλισε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με κίνδυνο τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικών και πολιτών.
Ακολούθησε καταιγισμός πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη.
Από εδώ και πέρα αρχίζει η κωμωδία.
Σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως οι αστυνομικοί θα είχαν παραλάβει τα εύσημα πέραν όμως της φιλελεύθερης και προοδευτικής Ελλάδας.
Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ξεπλένουν τη μπουγάδα λέγοντας για ρατσιστική επίθεση.
Μας παρουσιάζουν τον θύτη ως θύμα και ο υπνωτισμενος λαός έχοντας κοντή μνήμη ξεχνάει τι έχει υποστεί από τις παραβατικές συμπεριφορές Ρομά και στήνει στο απόσπασμα αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους.
Ας αποφασίσουμε επιτέλους τι αστυνομία θέλουμε.
Να υπερασπίζεται τον πολίτη η να κάνει τα στραβά μάτια στο έγκλημα?
Κάθε κράτος έχει νόμους,όταν οι νόμοι δεν τηρούνται υπάρχει ανομία.
Όταν καίγεται η εκάστοτε περιοχή από τους Ρομά σε διάφορες συλλήψεις για εμπόριο ναρκωτικών η για ξυλοδαρμούς και ληστείες τα κανάλια κρατούν χαμηλούς τόνους.
Όταν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι από ναρκωτικά τα οποία προμηθεύονται από τους συγκεντρωμένους ανθρώπους δεν ανοίγει ρουθούνι.
Όταν πεθαίνουν παιδιά από αδέσποτες σφαίρες δεν κινείται φύλλο.
Είμαστε για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Καίγονται αυτοκίνητα και καταστρέφονται περιουσίες μαζί με συνοδεία απλυτων και βαφτίζουν μια ατυχή στιγμή ρατσιστική επίθεση.
Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ