Στις 25 Σεπτεμβρίου, έγινε εν μέσω απόλυτης άγνοιας του Ελληνικού λαού, το πρώτο φόρουμ για τον μετανθρωπισμό στην Ελλάδα με τίτλο : Metahuman forum. Πρόκειται για άλλο ένα σχέδιο, των δολοφόνων, των τραπεζών, των πουλημενων πολιτικών, και σκοτεινών ελίτ, προκειμένου να προκαλέσουν την εθελόδουλη συναίνεση του κοπαδιού στην σφαγή του, πριν αντιληφθεί τη μεγαλύτερη υφαρπαγή πλούτου, ενέργειας κτλ, στην ιστορία της ανθρωπότητας και εξεγερθει εναντίον τους.

Κάθε φορά και μια Αυτοκρατορία εξαπλωνετε σε βάρος των λαών φίλες και φίλοι, δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά οι λαοί δεν έχουν συνοχη και αντίληψη, ενω υποτίθεται ότι, είναι πιο προσβάσιμη η πληροφορία σήμερα απο ποτέ. Ειδικά στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας, θα ξυπνήσουμε αργά όπως πάντα. Αυτή την στιγμή η Ευρώπη φλέγεται απο αντιδράσεις, ενω εδώ εμείς συνεχίζουμε να πίνουμε υπο κατοχή, τον καφέ μας στους καναπέδες μας, γίναμε επαίτες για ένα κατοχικό επίδομα, χάνοντας όμως την γη μας και γενικά την Πατρίδα μας. Και αναρωτιέμαι, συνέλληνες, ποιος δίνει σημασία στο δημογραφικό μαρασμό της Ελλάδας; Ποιος δίνει σημασία ότι Έλληνες και Ελληνίδες συνάπτουν γάμους με αλλοεθνείς συμβάλλοντας στην φυλετική αλλοίωση των Ελλήνων; Ποιος δίνει σημασία στις καθημερινές απειλές που δέχεται η Ελλάδα μας από ξένες χώρες; Ποιος δίνει σημασία στην διάλυση της Δημόσιας Υγείας, της Δημόσιας Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλών άλλων δημοσίων αγαθών; Ποιος δίνει σημασία στην αύξηση της εγκληματικότητας, στους βιασμούς, στις κλοπές, στους εκβιασμούς, στις απάτες, στις αυτοκτονίες κ.α ; Ποιος δίνει σημασία στην Ελευθερία του ατόμου στην ελεύθερη βούληση;

Έχουμε καταλάβει ότι σε λίγο καιρό ότι έχει σχέση με την ελευθερία μας θα είναι ανάμνηση…………; Η αδράνεια των περισσότερων υπερβαίνει τα όρια του φυσιολογικού , αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει στην πατρίδα μας, και αποδεχόμαστε τα πάντα. Λησμονήσαμε τον τόπο μας και την ιστορία μας, λησμονήσαμε την υπόληψη και κοινωνική εκτίμηση που δικαιούται κάθε πολίτης. Οι περισσότεροι ποντάρουν την ηθική τους υπόσταση, με αντάλλαγμα τα εφήμερα κέρδη που αποφέρει το χρηματιστήριο ηθικών αξιών, σε εισαγωγικά. Λησμονήσαμε τον Ανθρωπο , την Τιμή, τον Πατριωτισμό, τον Ηρωισμο, και την Αξία της Ελευθερίας………….., για να γίνουμε κατοχικα αβουλα ανθρωπάκια. – Για μένα, είναι εχθρός της Πατρίδας, της Ελευθερίας και του Ελληνικού λαού, όποιος συντάσσεται με και υποθάλπτει αυτό το ολοκληρωτικό κατοχικό ναζιστικό και ανθελληνικό σύστημα που έχει εδραιωθεί στην χώρα μας………….!!! Αλλά, να γνωρίζουν όλα αυτά τα πουλημένα καθάρματα ότι, έστω και ένας Έλληνας να μείνει πάνω σε αυτήν την Ελληνική γη, θα την υπερασπιστεί έως την τελευταία ρανίδας του αίματος του, αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ Προδότες, ποτέ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ