Χθες τελέστηκε η δική του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων και άλλες κατηγορίες. Καταδικάστηκε σε δώδεκα έτη φυλάκισης αλλά στην δημοκρατική Ελλάδα αφού καταβάλει το ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο εφετείο.

Ο ανώμαλος σκηνοθέτης ως γνωστόν είναι στενός φίλος με το πρωθυπουργικό ζεύγος και φυσικά με την ΠτΔ και πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης. Εξού και η ευνοϊκή για αυτόν μεταχείριση από την αρχή της σύλληψης του μέχρι την απελευθέρωση του. Για όσους δεν θυμούνται είχε κρατηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα το οποίο δεν είχε σκληρούς κακοποιούς. Οι συγκεκριμένοι κακοποιοί τηρώντας ρητά τους άγραφους νόμους της φυλακής φέρονται καθώς πρέπει σε βιαστές παιδιών.

Ο κύριος Λιγνάδης όμως έχοντας την τύχη να είναι στενός φίλος της χειρότερης κυβέρνησης που είδε ποτέ αυτή η χώρα πέρασε αναίμακτα την διαμονή του και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πολυτελή ζωή του. Υπάρχουν όμως και αρκετοί συναγωνιστές οι οποίοι μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι στα κάτεργα της δημοκρατίας φυλακισμένοι διότι είχαν το θάρρος να μιλάνε και να αγωνίζονται για Ελλάδα. Προσωπικά μπορεί να διαφωνώ με τις πολιτικές τακτικές που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν οι οποίες έκαναν ζημιά στον εθνικό χώρο. Αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο στέκομαι δίπλα σε όλους τους άδικα φυλακισμένους συναγωνιστές. Κατά την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση είδαμε σκηνές απείρου κάλλους έξω από το δικαστήριο.

Χιλιάδες ανθρωποφάγοι ήταν έτοιμοι να κατασπαράξουν την λεια τους με τις ευλογίες βέβαια κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βλέπουμε την γνωστή τηλεπερσονα Μάγδα Φύσσα να επεμβαίνει σε δικαστικές αποφάσεις και σύμφωνα με δηλώσεις να προτρέπει και πότε θα διεξαχθούν εκλογές. Η συγκεκριμένη κυρία έχοντας πάρει πολλά χρήματα για τον άδικο θάνατο του παιδιού της αντί να κάτσει στην σιωπηλή της αφάνεια και να τιμάει την μνήμη του παιδιού της το οποίο δικαιώθηκε με την καταδίκη του δολοφόνου δίνει σχεδόν καθημερινά σόου στην τηλεόραση έχοντας σηκώσει αντιδράσεις για την συμπεριφορά της.

Γιατί η συγκεκριμένη κυρία δεν βγήκε να πάρει θέση για τον βιαστή Λιγνάδη όπως πράττει εναντίον των φυλακισμένων συναγωνιστών? Όλοι εκείνοι οι Μπολσεβίκοι που διαδήλωναν υπέρ της καταδίκης της Χρυσής Αυγής που είναι τώρα να διαμαρτυρηθούν που ένα αρρωστημένο μυαλό κυκλοφορεί ξανά ελεύθερο? Αυτό είναι το κράτος δικαίου που θέλουμε να ζούμε? Βιαστές και μαφιόζοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι και αγνοί πατριώτες να εξοντώνονται για τις ιδέες τους? Διότι δεν είναι μόνο τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που είναι καταδικασμένα. Αν γυρίσουμε χρόνια πίσω θα δούμε αντίστοιχες περιπτώσεις όπως οι απριλιανοι ανατροπεις και βέβαια τον στρατηγό Ντερτιλή ο οποίος έκατσε πάνω από τριάντα χρόνια στην φυλακή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ