Όταν μια κοινωνία είναι άρρωστη λογικό και επόμενο κάθε μέρα να γινόμαστε μάρτυρες αλλόκοτων καταστάσεων. Μια τρομερή είδηση έχει κοινοποιηθεί για την Πάτρα όπου μία μητέρα φαίνεται να εμπλέκεται στο θάνατο των παιδιών της. Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα περιμένοντας τις εξελίξεις και ταυτόχρονα τη δικαίωση για τις αθώες αυτές ψυχές. Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μεγάλο διάστημα.

Πριν μερικές ημέρες είχαμε μια ακόμα εκτέλεση ενός εκ των μεγαλύτερων βαρόνων της ελληνικής μαφίας που ήρθε να προστεθεί σε μια μακροσκελή λίστα. Η συγκεκριμένη είδηση απασχολούσε για πολλές ώρες τα δελτία ειδήσεων όταν η κοινωνία ταλανίζεται από μεγαλύτερα προβλήματα όπως ακρίβεια και αδυναμία επιβίωσης.

Προχθές μια παρέα είχε επισκεφθεί μια ταβέρνα και ο ένας εξ αυτών απαθανατίστηκε από το κινητό ενός άλλου μέλους της παρέας να προσπαθεί να δελεάσει μια αδέσποτη γάτα και την ώρα που το ανυπεράσπιστο ζώο πλησίασε σε κοντινή απόσταση ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ το έσπρωξε στην θάλασσα. Αυτό το περιστατικό δημοσιεύθηκε στα social media και είδε όλη η Ελλάδα μια παρέα να παίζει με την πείνα και την εξαθλίωση που βιώνουν τα αδέσποτα ζώα και αφού το κακοποίησαν γέλαγαν σαν να μην έχει συμβεί κάτι σπουδαίο.

Για τα τρία αυτά περιστατικά βέβαια τα κανάλια πηραν φωτιά και ειδικά για το περιστατικό με την γάτα η κυβέρνηση αντέδρασε αστραπιαία και συνελήφθη ο δράστης ο οποίος είναι ενώπιον της δικαιοσύνης και αντιμέτωπος με βαριές ποινές.

Προ ημερών όμως είχαμε και ένα άλλο περιστατικό το οποίο συνέβη στην περιοχή του Κολωνού. Για όσους δεν γνωρίζουν στην ιστορική περιοχή του Κολωνού είναι η εκκλησία του Αη Γιώργη η οποία προσελκύει πολλούς πιστούς αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει καταληφθεί από Ρομά και Πακιστανούς μετατρέποντας την σε γκέτο. Στον Κολωνό βρίσκεται η ακαδημία του Πλάτωνα και το διάσημο πάρκο με τα αρχαία το οποίο όταν νυχτώσει δεν περνάς ούτε απέξω διότι έχει καταληφθεί από πολύχρωμες προσωπικότητες. Μέχρι και πριν από λίγες δεκαετίες ο Κολωνός ήταν μια αριστοκρατική περιοχή η οποία πλέον έχει υποβαθμιστεί αισθητά λόγω της λαθρομετανάστευσης. Μια κοπέλα ανήλικη κατήγγειλε απαγωγή και εγκλεισμό σε σπίτι από τέσσερις Πακιστανούς. Καταλαβαίνετε όλοι τι έπαθε η κοπέλα όσο καιρό την είχαν απαγάγει οι συνάνθρωποι μας οι οποίοι μοιράζουν πολιτισμό στην πολυπολιτισμική Ελλάδα.

Τα ΜΜΕ τα οποία τόσο καιρό παίζουν όλη μέρα Πισπιριγκου και Σκαφτουρο δεν ανέφεραν τίποτα για το περιστατικό που συνέβη στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών. Τα αντανακλαστικά που έδειξε η κυβέρνηση και συνέλαβε ταχύτατα τον κακοποιητή της γάτας δεν τα έχει δείξει τόσο καιρό με τα συμβόλαια θανάτου που κοντεύουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Άραγε έγιναν συλλήψεις για τους απαγωγείς? Γιατί κύριε Θεώδορικακο δεν δείξατε την ίδια ευαισθησία και για την ανήλικη κοπέλα η οποία θα μπορούσε να ήταν και κόρη σας?

Σαφώς καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και σε όλα τα γεγονότα που ανέφερα πιο πάνω πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη η οποία θα είναι αμείλικτη. Διότι ένα κράτος έχει νομους. Όταν οι νόμοι δεν τηρούνται υπάρχει ανομία και κίνδυνος να γίνουμε ζουγκλα. Τόσες μέρες η προπαγάνδα των φιλελεύθερων μας έδειχνε τον αριστούχο μαθητή αφρικανικής καταγωγής ο οποίος κινδύνευε με απέλαση. Αριστούχος χωρίς όμως να ξέρει την γλώσσα αλλά και χωρίς χαρτιά πως γίνεται άραγε?

Άραγε κύριε Μητσοτάκη θα καλέσετε και την ανήλικη κοπέλα από τον Κολωνό στο Μέγαρο Μαξίμου? Ή θα επιμείνετε να κάνετε το προεδρικό Μέγαρο ένα μεγάλο πηγάδι το οποίο αποτελείται από λαθρομετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ?

Η κοινωνία μας παραπαίει. Ο ελληνικός λαός υποφέρει από τα παρασιτικά στοιχεία που έχουν εισβάλει με τις ευλογίες σας στην πατρίδα μας και εσείς ασχολείστε με την τις εκδρομές σας.

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ