Συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια να ακούγεται το γνωστό σύνθημα “να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή”.
Θα συμφωνήσω ως προς την προσταγή του συνθήματος , αλλά θα διαφωνήσω με τον χαρακτηρισμό. Ακόμα και στους οίκους ανοχής όταν εισέρχεται πελάτης που στο παρελθόν ήταν βίαιος , του φέρονται αναλόγως και τον πετάνε έξω. Αντιθέτως είδαμε σήμερα στην Βουλή να μιλάει η μαριονέτα της νέας τάξης πραγμάτων ονόματι  Ζελενσκι και αργότερα πήρε τον λόγο μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζοφ.
Σαν Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού και εγώ προσωπικά , είμαι υπέρ του διαλόγου και της ελευθερίας του λόγου. Αλλά δεν ανέχομαι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να απευθύνουν λόγο οι νοσταλγοί αυτών που έκαψαν το Δίστομο και τα Καλάβρυτα.
Χιλιάδες ψυχές ψάχνουν δικαίωση τόσα χρόνια και την σημερινή ημέρα ντροπής ο ανεκδιήγητος Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε λόγο σε αυτούς. Αυτό που με εξόργισε φυσικά ήταν η στάση του ΚΚΕ και του κύριου Βελόπουλου. Ως γνωστόν κατά την γερμανική κατοχή οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι με τους ναζί και συγκεκριμένα σκότωναν Γερμανούς στρατιώτες και μετά οι Γερμανοί εκτελούσαν αμάχους ως αντίποινα. Η σημερινή απουσία τους ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού με σκοπό την παραπλάνηση της μάζας. Το χειρότερο όμως ήταν και η συμπεριφορά των παρευρισκόμενων βουλευτών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους Ουκρανούς Ναζί.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω Έλληνες πολιτικοί χειροκροτούσαν νοσταλγούς των σφαγέων του Διστόμου και των Καλαβρύτων. Επίσης ο κύριος Ζελενσκι παρέλειψε να αναφερθεί και στην Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τους οπλαρχηγούς του 1821 και την τότε Ελληνική Επανάσταση με την σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία. Όλα αυτά έγιναν λίγες ημέρες αργότερα από την απέλαση δώδεκα Ρώσων αξιωματούχων και μετά από την σκληρή απάντηση της Ρωσικής πλευράς προς την Ελληνική Κυβέρνηση.
Έχετε βάλει την χώρα και τον λαό που σας έχει εκλέξει σε σκοτεινές ατραπούς και το μέλλον φαντάζει λίαν καλώς δυσοίωνο. Είστε η χειρότερη και πιο ανθελληνική κυβέρνηση που έχει περάσει από αυτόν τον τόπο. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ και οδηγήστε επιτέλους την χώρα σε εκλογές.
Αλλά δυστυχώς αυτό κύριε Μητσοτάκη δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί είστε ναρκισσιστής και αν δεν ολοκληρώσετε το σχέδιο σας που είναι η πλήρης εξαθλίωση του Ελληνικού λαού , δεν θα μας αδειάσετε την γωνία. Εσείς και η οικογένεια σας είστε ο καρκίνος της Ελλάδας.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ