Το διάστημα που η χώρα μας πλήττεται από την υγειονομική κρίση οι τραπεζικοί λογαριασμοί ορισμένων φούσκωσαν. Εμπόριο μασκών μιας χρήσης από εργοστάσιο κοντινού συγγενικού προσώπου υπουργού. Μυστηριώδης αναθέσεις για αγορά self test.

Οι φαρμακοβιομηχανίες σε συνεργασία με τις εκάστοτε κυβερνήσεις αποκόμισαν τεράστια κέρδη με τα εμβόλια. Ο αχόρταγος πρωθυπουργός από εχθές τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες άνω των 60 που δεν εμβολιάζονται με πρόστιμο της τάξης των 100 ευρώ. Μέσα από αυτό το ανελέητο φαγοπότι όμως αρχίζει να διακρίνεται και η κατάρρευση του θιάσου της ΝΔ. Βουλευτές από πολλές περιφέρειες εκφράζουν πολλά παράπονα προς τον πρωθυπουργό διότι με την πολιτική που ακολουθεί τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος είναι πολύ χαμηλά. Ήδη μέρα με την μέρα το σενάριο των εκλογών “παίζει” δυνατά.

Η τακτική καμένη γη που έχει υιοθετήσει ο κύριος Μητσοτάκης θα συνεχιστεί μέχρι τέλους της θητείας του. Την μετά Μητσοτάκη εποχή πρέπει να φοβόμαστε και όχι το τώρα. Εφόσον υποστηρίζεται ότι είμαστε στο τελικό στάδιο της πανδημίας γιατί έχετε τόσο μένος εναντίον των υγειονομικών και τους απειλείται ότι θα τεθούν εκτός ΕΣΥ αν δεν εμβολιαστούν? Γιατί κρατείται χρήματα από συντάξεις τις οποίες πλήρωσαν και δούλεψαν σκληρά τόσα χρόνια για να αποκτήσουν οι πολίτες άνω των 60?

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ