Παρατηρείται τις τελευταίες δεκαετίες η εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι λαθρομετανάστες εκτός ότι είναι παράνομοι στις χώρες τις οποίες εισέρχονται αποτελούν απειλή για την ασφάλεια τους. Τα αποτελέσματα  της λαθρομετανάστευσης είναι πολλά και δυσάρεστα με κυριότερα:

 Αύξηση της εγκληματικότητας 

Δεκάδες δολοφονίες, βιασμοί, κλοπές, ξυλοδαρμοί. Χαρακτηριστικό στοιχείο του προβλήματος είναι ότι απο επίσημα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας η πλειοψηφία των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί.

Δημογραφική απειλή και αντικατάσταση πληθυσμού 

Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τα προνόμια που τους προσφέρει το ελληνικό κράτος αντί να εφαρμοστεί ο νόμος και να απελαθούν. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισπράττουν επιδόματα κάθε μήνα κάνοντας ζημιά στην ελληνική οικονομία. Όσοι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα κάνουν οικογένειες σε αντίθεση με τους Έλληνες που λόγω μη ευνοϊκής μεταχείρισης αδυνατούν οικονομικά να κάνουν οικογένεια, ως αποτέλεσμα την μείωση του πληθυσμού της χώρας. Χαρακτηριστικό στοιχείο η τελευταία απογραφή  του 2022-23 όπου πέσαμε κάτω απο τα 10 εκατομμύρια και πήγαμε σε μονοψήφιο νούμερο. Εαν συνεχίσει αυτή η κατάσταση σε λίγες δεκαετίες κινδυνεύουμε να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Για τον λόγο αυτό το Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού προτείνει κίνητρα στους Έλληνες πολίτες παρόμοια με αυτά του Βίκτορ Ορμπάν, που οδήγησαν σε αύξηση των γεννήσεων και έδωσαν δύναμη στην Ουγγαρία. Για να υπάρχει Έθνος πρέπει να υπάρχει και γηγενής πληθυσμός και όχι μετανάστες ή λαθρομετανάστες. Επι της ουσίας οι λαθρομετανάστες σε σχέση με τους νόμιμους μετανάστες έχουν τεράστιες διαφορές. Ένας νόμιμος μετανάστης δουλεύει εργάζεται, πληρώνει φόρους λογαριασμούς, υποχρεώσεις,  βοηθά και σέβεται το έθνος που του προσφέρει φιλοξενία, σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες που έχουν αυξήσει την εγκληματικότητα, προκαλούν ζημιά στην οικονομία και αποτελούν δημογραφική απειλή. 

Απαιτούμε από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να σεβαστεί την κείμενη ελληνική νομοθεσία και το Σύνταγμα και όσοι εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια να επιστρέφουν στην χώρα προέλευσης τους.

Στέφανος Θάνος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ