Τα τελευταία χρόνια η Ευρώπη και ιδιαιτέρως η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από ορδές λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνικοτήτων. Υπάρχει ένα κοινό ανάμεσα στους εκατομμύρια Πακιστανούς, Αφγανούς, Σύριους, Μαροκινούς. Όλες αυτές οι πολύχρωμες προσωπικότητες ασπάζονται την μουσουλμανική θρησκεία. Σαφώς και δεν είναι τυχαία η εισβολή αυτών των ανθρώπων στην Ευρώπη και κατά συνέπεια και στην πατρίδα μας.

Πίσω από τις ΜΚΟ που χρηματοδοτεί τους εισβολείς κρύβονται άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής οι οποίοι ακολουθούν πιστά τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Μια απλή αναζήτηση στα βιβλία των Σιωνιστών θα πείσει και τους πιο δύσπιστους. Σαφώς και έχουν γραφτεί και άλλα βιβλία που μας προϊδεάζουν για την κατάσταση την οποία βιώνουμε. Συνιστώ στους αναγνώστες να διαβάσουν το βιβλίο πανευρώπη του Richard Kallergi το οποίο γράφτηκε το 1923 στην Βιέννη και τα αναλύει χαρακτηριστικά.

Στην Ελλάδα η παρούσα κυβέρνηση χαίρεται που η κοινωνία μας μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική. Εγώ θα διαφωνήσω και θα την ονομάσω πολυφυλετική διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έφεραν μαζί τους κάποιον πολιτισμό.

Κατά τον 10 αιώνα μ.Χ. η πριγκίπισσα Θεοφανώ παντρεύτηκε τον γιο του ηγεμόνα της Γερμανίας Όθωνα Β και μετά τον γάμο συνόδευσαν την πριγκίπισσα στην Γερμανία Έλληνες επιστήμονες, ζωγράφοι, γιατροί, χρυσοχόοι οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στα ανάκτορα και δίδαξαν πολιτισμό τέχνες και γράμματα τους βάρβαρους τότε Γερμανούς. Έτσι μοιράστηκε ο πολιτισμός και όχι με τον τρόπο που επιδιώκει η εκάστοτε προδοτική κυβέρνηση. Το πρόβλημα σαφώς δεν σταματάει εκεί.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ζουν στις πλάτες του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού έχοντας δωρεάν ρεύμα,  ίντερνετ, στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φυσικά επιδόματα την στιγμή που για τον ελληνικό λαό αυτά θεωρούνται είδη πολυτελείας. Οι περισσότεροι είναι εγκληματικά στοιχεία μετατρέποντας σε γκέτο τη κάθε γειτονιά. Πωλούν ανενόχλητοι ναρκωτικά, ληστεύουν και βιάζουν χωρίς κανέναν δισταγμό. Τρανό παράδειγμα η δολοφονία του Μανώλη Κανταρη το 2011 από Αφγανούς. Την στιγμή που κατευθυνόταν στο μαιευτήριο για να υποδεχτεί στον κόσμο το παιδί του, του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν για να του αποσπάσουν μια κάμερα αξίας 120 ευρώ. Όπως και μερικά χρόνια αργότερα ένας Πακιστανός βίασε την ανήλικη Μυρτώ στην Πάρο και της έσπασε το κεφάλι καταδικάζοντας την σε μια ζωη μαρτύριο.

Πέραν της εγκληματικότητας όμως υπάρχει πάντα και το σενάριο του θερμού επεισοδίου με την Τουρκία. Γνωρίζουν άραγε οι Έλληνες ότι οι πακιστανική κοινότητα έχει ταχθεί υπέρ του Ερντογάν και της Τουρκίας σε περίπτωση επεισοδίου? Αν κοπούν τα επιδόματα σε αυτούς τους ανθρώπους τι θα αντιμετωπίσουμε άραγε? Εγκληματούν τώρα που πληρώνονται. Αν σταματήσει η επιδότηση και εξεγερθούν φοβάμαι ότι θα ζήσουμε καταστάσεις σαν τα Δεκεμβριανά του 1944. Η Ελλάδα θέλω να ανήκει στους Έλληνες. Η Γαλλία στους Γάλλους. Αν οι κοινωνίες γίνουν πολυφυλετικες – πολυπολιτισμικές δεν θα υπάρχει κάποια κουλτούρα για να διαφέρουν. Πρέπει να παλέψουμε για την καθαρότητα της φυλής μας και για την διατήρηση της ταυτότητας μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ