Μετά την λίστα Πέτσα πλέον έχουμε και την λίστα Πλεύρη. Πέντε εκατομμύρια ευρώ επιπλέον μοίρασε ο Υπουργός Υγείας στα συστημικά κανάλια για την καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού και για να μας υπενθυμίζει πόσο τέλειος Πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης. Περιττό να αναλύσω ξανά ότι τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα κανάλια και τα χρέη που χαρίστηκαν σε καναλάρχες άμα είχαν δοθεί στο ΕΣΥ δεν θα είχαμε 23.000 νεκρούς συνανθρώπους μας ούτε οι συνθήκες διαβίωσης ασθενών θα ήταν τριτοκοσμικές.
Τριτοκοσμικές διότι σε προηγμένα κράτη και σε περίοδο πανδημίας δεν βλέπουμε ασθενείς να στοιβάζονται σαν άψυχα τσουβάλια ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν γέμισε η κοιλιά των αδηφάγων καρχαριών της Ελληνικής τηλεόρασης με των πακτωλό χρημάτων που τους δώσατε? Δεν έχετε λάβει το μήνυμα ακόμη ότι όσα χρήματα και να δώσετε για προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού δεν θα το επιτύχετε , διότι ο λαός δεν σας πιστεύει αλλά χειρότερα για εσάς δεν σας υπολογίζει πλέον.


Η πολιτική σας εικόνα είναι τουλάχιστον τσαλακωμένη. Θα ήταν σοφότερο τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν υπέρ της παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού να τα δίνατε για να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση η οποία μαστίζει και κυριολεκτικά έχει διαλύσει χιλιάδες νοικοκυριά. Θα ήταν σοφότερο τα χρήματα αυτά να πηγαίνανε για την άρτια στελέχωση του ΕΣΥ και σε έμψυχο δυναμικό και σε ΜΕΘ.
Μια ερώτηση προς τον υπουργό υγείας. Γιατί κύριε Πλεύρη κάνετε διακρίσεις σε πολίτες που δεν έχουν κάνει τρίτη δόση και σε γιατρούς που ούτε αυτοί έχουν κάνει τρίτη δόση? Διότι πλέον οι γιατροί που είναι δίπλα εμβολιασμένοι μπορούν να εργάζονται με rapid test. Εφόσον όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση λογίζονται ως μη εμβολιασμένοι , θα πρέπει ή να βγουν και οι υπόλοιποι σε αναστολή ή να ξανά επιστρέψουν και οι υπόλοιποι Υγειονομικοί οι οποίοι είναι άνεργοι από τον Σεπτέμβριο.

Πηγή : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ