Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες –

Επικεφαλής / Πρόεδρος

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Συμιγδαλάς

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Συμιγδαλάς

http://emeisprotigrammi.blogspot.com/

Ὀ Αναστάσιος Συμιγδαλάς γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1972 όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.
Στην Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών κα Επαγγελμάτων, επέλεξε να δώσει διέξοδο στις Τεχνολογικές ανησυχίες του, στον Τομέα των Μηχανικών Αυτοκινήτων. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει την επιθυμία του για ένα επίπεδο παραπάνω στη γνώση, κι έτσι συνέχισε τις σπουδές του με τον Τομέα Μηχανολογίας Βιομηχανικής Παραγωγής. Οι καιροί χαλεποί για την όμορφη χώρα μας στον χώρο της Βιομηχανικής Παραγωγής λόγω της ελαχιστοτάτης ανάπτυξής της.
Έτσι η πρώτη επαγγελματική έξοδος τον βρίσκει ως ταξιδιωτικό πράκτορα σε μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας. Ο συγχρωτισμός με ανθρώπους-ταξιδευτές και νέους γεωγραφικούς προορισμούς ίσως απετέλεσε την δίψα για τα βιβλία. Ξεκινώντας από βιβλία που αφορούσαν την γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό των λαών της οικουμένης, άρχισε να γίνεται λάτρης της έντυπης πληροφόρησης, βρίσκοντας θαυμαστό τον κόσμο της εκδοτικής παραγωγής.
Παρ’ όλες τις ευκαιρίες που του εδόθησαν, δεν θέλησε να ασχοληθεί αμέσως με τις εκδόσεις αλλά να κατεβεί τα σκαλιά όλης της εκδοτικής διαδικασίας, μαθαίνοντας και εξερευνώντας τα μυστικά της. Και φυσικά από που ξεκινά η εκδοτική παραγωγή; Από το χαρτί… Για 16 χρόνια ακολούθησε τον μυστικό κόσμο των εκδόσεων, από την αρχή ως το τέλος, εργαζόμενος σε εταιρεία εμπορίας χάρτου, μεγάλης εμβέλειας και καταγράφοντας επίμονα και επίπονα κάθε μικρό και μεγάλο στάδιο αυτής της διαδρομής.
Εν τέλει, τον Σεπτέμβριο του 2012 γεμάτος όρεξη, γνώσεις ανησυχίες, αναλαμβάνει τον εκδοτικό οίκο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» ως εκδότης και εμπορικός Διευθυντής.
Με την πεποίθηση ότι οι Έλληνες όσο γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό τους, τόσο πιο σπουδαίοι αποδεικνύονται, βρίσκεται στο τιμόνι των εκδόσεων «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε έναν ιδιαίτερο γεωγραφικό προορισμό… την Ελλάδα.


Στελέχη

Γενικός Γραμματέας

Σπύρος Καλούτσης

Υπεύθυνος Οργανωτικού

Γιάννης Νικολόπουλος

Υπεύθυνη Γυναικείου Τμήματος

Νικολέτα Παναγιωτοπούλου

Υπεύθυνος Κοινωνικών & Πολιτικών θεμάτων ΑΜΕΑ πολιτών

Χρυσοβαλάντης Σούμμας

Αντιπρόεδρος - Υπεύθυνη & Παρουσιάστρια διαδικτυακών Εκπομπών

Σοφία Τζουμερκιώτη

Γενικός Γραμματέας

Σπύρος Καλούτσης

Ο Σπύρος Καλούτσης γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής το 1982, μεγάλωσε και διαμένει στο Γαλάτσι και κατάγεται από το Αίγιο, Αχαΐας.
Μετά την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο, σπούδασε και αποφοίτησε απο την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου ως Μηχανικός ΕΝ και υπηρέτησε ως Γ’ και Β’ Τάξης Μηχανικός σε Ποντοπόρα πλοία.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Μηχανικός\Ηλεκτρολόγος σε Βοηθητικά Πλοία.
Σπούδασε και Αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Τεχνολόγος Βιομηχανίας απο το Fanshawe College στο Οντάριο του Καναδά, όπου και εργάστηκε σε ανάλογη θέση σε παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και στον Καναδά.
Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως Μηχανικός Υποστήριξης και Επισκευής Μηχανημάτων στον Ιδιωτικό τομέα.
Έχει λάβει μέρος σε σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την μηχανολογία, την κατάσβεση πυρκαγιών και τις διαπροσωπικές σχέσεις και συμπεριφορές.
Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μελέτη και συγγραφή ιστορικών βιβλίων και με την ορεινή πεζοπορία.
Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στη Νεολαία της Εφημερίδας ‘’Στόχος’’ κατα τα νεανικά του χρόνια και από το 2018 στον Εθνικό φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών). Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Φορέα Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού και είναι Υπεύθυνος Τύπου του Φορέα.

‘’Η συμμετοχή στην πολιτική δράση θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο βήμα για κάποιον που δηλώνει Εθνικιστής, έχει αγωνιά για την τύχη του Έθνους και της Φυλής του. Ανησυχεί για την ευημερία των Ιθαγενών της Ελλαδικής Γής, προασπίζει, διαφυλάττει και μεταλαμπαδεύει την Πανάρχαια Ιστορία του και τις Αξίες που πρεσβεύει.’’ (Σπύρος Καλούτσης)

Υπεύθυνος Οργανωτικού

Γιάννης Νικολόπουλος

Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1980.
Τα πρώτα χρόνια της ζωής του διέμενε στο Παλαιό Φάληρο και μετέπειτα στον Άλιμο.
Είναι τελειόφοιτος γενικού λυκείου και έχει ολοκληρώσει της στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Είναι άγαμος και στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή στον Δήμο Αλίμου.
Επί σειρά ετών ασχολείται ενεργά με το χώρο του εθνικισμού.

Υπεύθυνη Γυναικείου Τμήματος

Νικολέτα Παναγιωτοπούλου

Γεννηθείσα το 1977,στην Αθήνα (Άγιος Μελέτιος Σεπολίων), μετά την αποφοίτησή της από το 54ο Λύκειο Αθηνών, ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή της επιχείρηση ως εμποροϋπάλληλος.
Εργάστηκε και στον Όμιλο Σαράντη μέχρι που αποφάσισε να διακόψει για να αφοσιωθεί στη σωστή ανατροφή του παιδιού της, στα πρώτα του χρόνια και στα πρώτα του βήματα.
Η γυναίκα “ασκεί τη μεγαλύτερη μορφή εξουσίας ” και είναι θεματοφύλακας του σημαντικότερου θεσμού, αυτού της οικογένειας.
Από το 2013 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε γνωστή αλυσίδα τροφοδοσίας, ως β’ προϊσταμένη.

Υπεύθυνος Κοινωνικών & Πολιτικών θεμάτων ΑΜΕΑ πολιτών

Χρυσοβαλάντης Σούμμας

Ο Χρυσοβαλάντης Σούμμας γεννήθηκε το 1988 στη Λάρισα.
Διαμένει και κατάγεται από την Βερδικούσσα Ελασσόνας.
Είναι απόφοιτος τεχνικού Λυκείου Παλαμά Καρδίτσας με ειδικότητα στην ηλεκτρολογία αυτοκινήτων.
Είναι στις τάξεις του ΚΥΜΑτος Ελληνισμού από την ίδρυσή του και αρθρογραφεί σαν υπεύθυνος των κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων που αφορούν την ιδιαίτερη ομάδα των ΑΜΕΑ συμπολιτών μας.

Αντιπρόεδρος - Υπεύθυνη & Παρουσιάστρια διαδικτυακών Εκπομπών

Σοφία Τζουμερκιώτη

Η Σοφία Τζουμερκιώτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Αθήνας όπου και τελείωσε το σχολείο.
Σπούδασε Περιβαλλοντική Βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ (BSc Environmental Biology) και κατόπιν, μεταπτυχιακά, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου (MBA Business Administration).
Ζει μόνιμα στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1996.
Εργάζεται στα βασιλικά ταχυδρομεία του Ηνωμένου Βασιλείου (Royal Mail) ως υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Διευθύνσεων (Address Management Unit – AMU). Έχει διατελέσει προηγμένος σύμβουλος πελατών των βασιλικών ταχυδρομείων.
Μιλά ελληνικά, αγγλικά και κατέχει βασικές γνώσεις ισπανικών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ