Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να φτιάξει με χρήματα Ελλήνων φορολογουμένων μαιευτήριο στην Μαριούπολη. Πρόκειται βεβαίως για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία βρίσκει σύμφωνους όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες. Βέβαια μετά τα αμέτρητα εκατομμύρια που μοίρασε απλόχερα στα ΜΜΕ με απώτερο σκοπό την πλύση εγκεφάλου ενόψει πανδημίας και εμβολιασμού αποφάσισε να ξοδέψει πάλι χρήματα τα οποία στερείται ο Ελληνικός λαός που κυριολεκτικά υποφέρει θέλοντας να δείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Όπως ανέφερα πιο πάνω ορθώς πράττει και θέλει να βοηθήσει άμαχο πληθυσμό που βασανίζεται από τον πόλεμο. Όμως προτού αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ βοηθήσετε τον λαό της Ουκρανίας μήπως πρέπει να βοηθήσετε τον λαό ο οποίος σας έχει εκλέξει δημοκρατικά μέσω εκλογών? Ο κλάδος της εστίασης πεθαίνει με τις παράλογες αυξήσεις σε ενέργεια και πρώτες ύλες κινδυνεύοντας να μείνουν άνεργοι χιλιάδες άνθρωποι. Χιλιάδες νοικοκυριά κρυώνουν διότι δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο. Χιλιάδες υγειονομικοί από τον Σεπτέμβριο είναι χωρίς μισθό. Χιλιάδες παραγωγοί έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την συνεχή κακοκαιρία. Χιλιάδες συμπατριώτες μας στήνουν τεράστιες ουρές έξω από συσσίτια για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό. Χιλιάδες νέοι μεταναστεύουν με σκοπό ένα φωτεινό μέλλον το οποίο δεν έχουν στην Ελλάδα εξαιτίας προδοτικών κυβερνήσεων σαν την δικιά σας.
Το ανέφερα και πιο πάνω. Ορθώς και θέλετε να βοηθήσετε ένα ταλαιπωρημένο λαό. Αλλά πρώτα πρέπει να βοηθήσετε τον λαό που κυβερνάτε. Διότι την ώρα των εκλογικών αναμετρήσεων ο ελληνικός λαός θα σας φερθεί ανάλογα και θα στείλει τον θίασο σας εκεί που ανήκει. Σε κωμικές σειρές αμφιβόλου ποιότητας με συμπρωταγωνιστή τον Ουκρανό ομόλογό σας.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ