Ντροπή. Κλείνει το φαρμακείο στο Καστελόριζο . Ούτε ένας μήνας δεν κράτησε η λειτουργία του.

Ακόμα δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας λειτουργίας του , το φαρμακείο στο Καστελόριζο κλείνει . Κανείς δεν γνωρίζει ποιος οδήγησε  σε αυτή την απόφαση και ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για αυτήν .  Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του συμπολίτης μας Άκη Χούλη με καταγωγή από την Μεγίστη η οποία αναφέρει τα ακόλουθα.

Τις τελευταίες μέρες, έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε πως το φαρμακείο που εγκαινιάστηκε σχεδόν πριν ένα μήνα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, διευθύνων σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ, ότι θα παραμείνει ανοικτό έως τις 7 Σεπτεμβρίου!
Ούτε ένα μήνα λειτουργίας και κλείνει!!! Ούτε ένα μήνα!!!
Διερωτάται κανείς, τι στην ευχή θα μπορούσε να έχει συμβεί έτσι ώστε να οδηγηθούν τα πράγματα ως εκεί, ποιός ή ποιοί είναι αυτοί που θέλησαν να πάρουν τέτοια τροπή τα πράγματα και τι σκοπούς εξυπηρετεί η απομάκρυνση του εν λόγω φαρμακείου από το νησί μας;
Δυστυχώς για αυτούς ή για αυτόν που ενεπλάκησαν σε αυτή την “ιστορία”, το νησί είναι πολύ μικρό όπου ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την Ρόδο, τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, συνεπώς όσο και καλά να προσπαθήσει κάποιος να κρύψει τις προθέσεις του, τα απόνερα μιας τέτοιας ειδεχθούς πράξης μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν!
Αναρωτιέμαι πραγματικά, με τι σθένος οι Δημοτικοί “άρχοντες” του νησιού έμειναν απλοί παρατηρητές σε αυτή την κατάπτυστη πράξη, αδιαφορώντας πλήρως για την αναγκαιότητα ύπαρξης του φαρμακείου και δια της σιγής ιχθύος που επέδειξαν τάχθηκαν επί της ουσίας, πέραν του δέοντος, υπέρ της παύσης λειτουργίας του φαρμακείου στο νησί μας και την στέρηση αυτονόητων δικαιωμάτων από τους δημότες;
Είναι γνωστόν τοις πάσι, πως το κεντρικό κράτος, μόνο για “βαρυσήμαντες” δηλώσεις θυμάται το Καστελλόριζο και όχι για τα φλέγοντα χρόνια και καθημερινά προβλήματα του, και εσείς κυρίως με την στάση σας ταχθήκατε υπέρ της στέρησης πρόσβασης των δημοτών σε φάρμακα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να τους σώσουν την ίδια τους την ζωή!
Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στο να κλείσετε τα μάτια σας σε αυτό το γεγονός ώστε να μην πάρετε τα αναγκαία μέτρα και να αποτρέψετε μια τέτοια κίνηση;
Αν όλοι εσείς που κατέχετε μία δεσπόζουσα θέση στον Δημαρχιακό θώκο δεν αφουγκράζεστε τα τεράστια προβλήματα του νησιού μας και θεωρείτε ότι μπορείτε να περιφέρεστε και να ενεργείτε κατά το δοκούν πλανάστε πλάνη οικτρά!
Δυστυχώς δεν λέτε να μάθετε και κυρίως για μένα προσωπικά, παρά τις “νέες” αντιλήψεις σας, αποδεικνύετε σε καθημερινή βάση και εμπράκτως τις προθέσεις σας και κυρίως την χαλκευμένη ματαιοδοξία σας!
Στα μάτια τα δικά μου και πιστεύω στην πλειονότητα των συντοπιτών μου, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, οι δάσκαλοι του κεντρικού κράτους των Αθηνών βρήκαν άξιους μιμητές και θιασώτες και αλίμονο σε όλους μας αν προσμέναμε κάποια αλλαγή λόγω του υποτιθέμενου κατά παράκληση νέου αέρα που θέλατε να προσδώσετε, αφού στα μάτια μας έχετε καταστεί μικρόψυχοι, τυχοδιώκτες, καιροσκόποι και απύθμενα κοντόφθαλμοι!
Εγώ από την μεριά μου το μόνο που έχω να πω είναι πως ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση και να τους διαμηνύσω πως ο ταγός πολύ εύκολα γίνεται ταγάρι!
Αίσχος!

ΠΗΓΗ:
https://in12.gr/?p=7196
https://www.skyrodos.gr/κλείνουν-το-φαρμακείο-του-καστελλορί/
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ