Η Έλληνες είναι πατριώτες?? Ακράδαντα πιστεύω ότι όχι δεν είναι και εξηγώ το γιατί.

Πριν αλλά και μετά την περίοδο της Μεταπολίτευσης , άρχισαν να εμφανίζονται ομάδες / οπαδοί του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης ( ή αλλιώς τα Lobby) με απώτερο στόχο να ταυτίζουν την αγάπη και την αφοσίωση στην Πατρίδα , με αρνητικές έννοιες όπως ο Εθνικισμός , ο σοβινισμός και η Πατριδοκαπηλία . Τα αποτελέσματα της επιρροής των Διεθνιστών δεν άργησαν να φανούν σε ένα ευρύ φάσμα συμπατριωτών μας όπου είχε αρνητικές επιδράσεις στο Κοινωνικό γίγνεσθαι , αλλά και στο βασικό πυλώνα των γνωστών εννοιών όπως είναι η Πατρίδα , η Θρησκεία, η Οικογένεια τα Ήθη αλλά και τα Έθιμα .

Βασικός παράγων της αρνητικής επιρροής τις τελευταίες δεκαετίες , υπήρξαν τα Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα η Τηλεόραση . Η επιρροή του εκφυλισμού διευρύνθηκε σε τέτοιο βαθμό όπου άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες μη συμβατές κοινότητες όπως οι Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι. , οι οποίοι ζητούν μη νομίμως , την δικαιωματική τους ταυτοποίηση αλλά και ύπαρξη στο κοινωνικό γίγνεσθαι .

Επίσης άρχισε πλέον να στοχοποιείται , σε μεγάλο βαθμό, η Πίστη και η Θρησκεία του Έλληνα σε τέτοιο μέγεθος, ώστε να χαρακτηρίζεται οπισθοδρομικός στην Αγάπη του για το Χριστό και τα Θεία . Φυσικά μας έρχονται στην μνήμη μας τα αείμνηστα λόγια του Μακαριστού Χριστοδούλου : ”Θα βλέπουν τον Εσταυρωμένο και θα δαιμονίζονται”

Παράλληλα από τις επιρροές του εκφυλισμού βάλλεται και η Παιδεία / Εκπαίδευση των παιδιών μας όπου προσπαθούν με κάθε τρόπο και άδολα , την εξάλειψη των σχολικών βιβλίων μάθησης που αναφέρονται σε ότι έχει σχέση με την Αρχαία & Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό του Έθνους μας .

Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε ένα ορατό εχθρό, που τείνει σιγά αλλά σταθερά , να ενδυναμώνεται στην Χώρα μας. Το φαινόμενο της παράνομης Λαθρομετανάστευσης όπου κινδυνεύουμε σαν Έλληνες πολίτες , να μετατραπούμε σε μειονότητα . Η Ελλάδα μας κοντεύει να γίνει από Χώρα , χώρος , και όπως άκουσα τώρα τελευταία να μου λένε , ότι είναι και συμπολίτες μου πλέον…..

Το δικαίωμα από το 1974 μέχρι τις μέρες μας δεν το δίνει κανένας άλλος πάρα μόνο εμείς οι ίδιοι με τις πολιτικές μας επιλογές , ενώ χάνουμε την πατρίδα μας, τα ήθη και έθιμα μας , την θρησκεία μας, και προφανώς ήδη να έχουμε απωλέσει καιρό τώρα , το Ελληνικό μας πνεύμα. Έχουμε απέναντι μας προσκυνημένους πολιτικούς όπου είναι φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ξένων κέντρων αποφάσεων. Αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην. .

Είναι δυνατόν να πωλείται το όνομα της Μακεδονίας μας και στην Θεσσαλονίκη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να παίρνει στις εκλογές 24% ??! Είναι δυνατόν να κατεβάζουν την εικόνα της γλυκείας μας Παναγίας για χάρη των Λαθρομεταναστών.?? Είναι δυνατόν το Σύνταγμα των Ελλήνων να το έχουνε κάνει κουρελόχαρτο και να το χρησιμοποιούν όποτε και όπως τους συμφέρει?? Είναι δυνατόν να μην δίνεται προτεραιότητα πρώτα από όλα στον Έλληνα από το ίδιο το Κράτος του , και να δίνεται αλλού??

Για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν γραφώ πιο πάνω γιατί….θα ξημερώναμε, χρειάζεται ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Να σώσουμε την πατρίδα μας και ο μοναδικός τρόπος είναι να γίνουμε μια μεγάλη ,σφιχτή χιονοστιβάδα, που θα συμπαρασύρει πιο πολλούς Έλληνες και έτσι να γυρίσουμε το παιχνίδι και να σώσουμε αυτήν την χώρα και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας .

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η λύση για μια πατρίδα Ελεύθερη και Ελληνόψυχη , και όχι Ελληνόφωνη . .

Πηγή :    ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ