Προ ημερών στο Ναύπλιο ένα ζευγάρι το οποίο αποτελούνταν από δύο άνδρες επισκέφθηκε μια ταβέρνα.

Εκείνη την ώρα η ταβέρνα ήταν γεμάτη από κόσμο όλων των ηλικιών και τότε οι δύο αυτοί άνδρες άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες πολύ ευγενικά ένας άνθρωπος του μαγαζιού που λογικά ήταν και ο υπεύθυνος τους ζήτησε να φύγουν με την πρόφαση ότι στο κατάστημα βρίσκονται παιδιά και ηλικιωμένοι πέραν του ότι το κάθε κατάστημα εστίασης είναι χώρος ο οποίος παρέχει και συγκεκριμένες υπηρεσίες και όχι ερωτικά θεάματα.

Αυτό βεβαίως ισχύει και για τα ετερόφυλα ζευγάρια.

Από εκείνη την στιγμή έχει αρχίσει ο Γολγοθάς του καταστήματος και του ιδιοκτήτη.

Πάγια τακτική των ομοφυλόφιλων είναι ο στιγματισμός.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο ίντερνετ την ονομασία της ταβέρνας θα ανακαλύψετε πως της έχουν βάλει την ταμπέλα «ΟΜΟΦΟΒΙΚΌ» και πλέον στις μηχανές αναζήτησης εμφανίζεται ως «Το Ομοφοβικό Ταβερνάκι»

Όλες οι σελίδες που υποστηρίζουν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα λοιδορούν το κατάστημα και εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρασέρνουν κόσμο να μην επισκεφθεί την συγκεκριμένη ταβέρνα η οποία δραστηριοποιείται πάνω από είκοσι χρόνια.

Ο ροζ φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι οι οποίοι στο κοινωνικό σύνολο δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από μια παρέλαση στήνουν στα έντεκα βήματα έναν άνθρωπο ο οποίος πέραν των υπηρεσιών που προσφέρει το κατάστημα του, προσφέρει θέσεις εργασίας σε πολλούς ανέργους συμπολίτες μας και φυσικά υπέρ φορολογείται από το δημόσιο.

Προσπαθούν να περάσουν στην αντίληψη του αφελή κόσμου ότι εφόσον δεν δέχονται ομοφυλόφιλος δεν δέχονται και ΑΜΕΑ, αρρώστους και ηλικιωμένους.

Η απόλυτη παραφροσύνη.

 

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

Υπεύθυνος Νεολαίας Κ.ΥΜ.Α Ελληνισμού

Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού (Κ.Υ.Μ.Α)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ