Ο πατριωτικός-εθνικιστικός χώρος, πάντοτε στην ιστορία, έθετε πάνω από κάθε ατομικό ή κομματικό όφελος, την προσφορά του προς την Πατρίδα και το Έθνος.

Σήμερα, που η πατρίδα και το έθνος δοκιμάζονται και κινδυνεύουν άμεσα, δεν έχει το δικαίωμα ο Πατριωτικός-Εθνικιστικός χώρος να αποστεί από αυτό το υπέρτατο καθήκον, που έχει τάξει στον εαυτό του.

Ατομικές και μικροκομματικές φιλοδοξίες πρέπει να παραμεριστούν, γιατί είναι ανάγκη επιβιώσεως της Πατρίδας και δεν είναι θεωρητικός ο κίνδυνος ακρωτηριασμού της.

Οι διεθνείς συμφωνίες και συμμαχίες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τίποτε, αν η ίδια η Ελλάδα δεν συστρατευθεί στον, υπέρ της σωτηρίας, αγώνα.

Ο Μακιαβέλι, γράφει στο βιβλίο του «Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ», μεταξύ πολλών άλλων, τα περισσότερα παρμένα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, τα εξής: “Είναι ματαιοπονία να περιμένεις δικαίωση εφαρμογής κανόνων διεθνούς δικαίου, κουνώντας ένα χαρτί διεθνών οργανισμών που σε δικαιώνουν, αν δεν έχεις τη δύναμη να το επιβάλεις”. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να αποκτήσει τη δύναμη να το επιβάλει. Οι συμμαχίες βεβαίως υποβοηθούν αλλά δεν δίνουν τη λύση. Τη λύση θα πρέπει να τη βρούμε εμείς οι Έλληνες εδώ αυτή τη δύσκολη ώρα. Και ο Πατριωτικός-Εθνικιστικός χώρος δεν νομιμοποιείται από κανένα νόμο, να αδιαφορήσει για τον επερχόμενο κίνδυνο και να ασχοληθεί με τα ατομικά ή κομματικά συμφέροντα των πολιτικών δραστηριοτήτων των επί μέρους αρχηγών των πολλών αυτόνομων Πατριωτικών-Εθνικιστικών κινήσεων. Είναι καιρός να ισχύσει επί τέλους, έστω και μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο, ο υπέρτατος νόμος της σωτηρίας της Πατρίδας, αυτό που πάντοτε τονίζουμε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές μας κλείνοντάς τες, «Έλληνες η Ελλάδα μας ενώνει, δεν μας χωρίζει τίποτε».

Είναι ανάγκη να θυμηθούμε πως είμαστε Έλληνες και πως μπορούμε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε πάντοτε, οι οδηγοί της Οικουμένης.

Μικρότητες, μικροκομματικές διαφορές, εγωισμοί, φιλαρχία, υποτίμηση του διπλανού μας, πρέπει να φύγουν από τη μέση. Η συγκολλητική ουσία, η Πατρίδα η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος, είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να μας ενώσει σε κοινή προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στην πραγματικότητα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρέπει να ασχοληθούμε με την υπαρκτή πραγματικότητα. Έχουν διαμορφωθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δύο πολιτικοί πόλοι. Ο ένας με προμετωπίδα τη δήθεν «πρόοδο» που δυστυχώς την ταυτίζει με τη χυδαιότητά και την ασυδοσία, με την ανασφάλεια και την αδιαφορία προστασίας της Ελληνικής Εθνικής κυριαρχίας, (δεν πειράζει και να χάσουμε, ένα δύο νησιά υποστήριζε βουλευτής, συνεργαζόμενος με τον πολιτικό αυτό πόλο), με την ήδη έμπρακτη παραχώρηση του ονόματος και της εθνότητος της Μακεδονίας στους Σλάβους και ο άλλος, με την ξεθωριασμένη μέχρι δυσκολοδιάβαστη ταμπέλα της εθνικοφροσύνης και της εθνικής ενότητας. Το σκηνικό είναι πλέον δεδομένο και δεν είναι δυνατόν να αλλάξει τώρα προ του αμέσου διαφαινομένου κινδύνου. Και ο Πατριωτικός-Εθνικιστικός χώρος που είχε την ευκαιρία του στις εκλογές που προηγήθηκαν και που υπήρχε πολύς χρόνος για σκέψη και ορθή απόφαση, επέτρεψε στον καταστροφικό εγωκεντρισμό των αρχηγών των πολλών πολιτικών κινήσεων να γιγαντωθεί και να αποτρέψει τη συνένωση και την ισχυροποίηση της πολιτικής του παρουσίας. Ο λαός, στις εκλογές, έδωσε το μήνυμα ότι μόνον με την καθολική συσπείρωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην Ελλάδα, μπορεί να αντιμετωπισθούν οι αιτίες που οδήγησαν στις σημερινές αδυναμίες της πατρίδας μας. Η τελευταία διακυβέρνηση της χώρας από πολιτικούς εξουσιαστές, που υπέκλεψαν την ψήφο του ευκολόπιστου Ελληνικού λαού, χειροτέρεψε τα πράγματα και έφερε πιο κοντά τον κίνδυνο καταρρεύσεως. Προ αυτής της ζοφερής για την Πατρίδα μας καταστάσεως ο Πατριωτικός-Εθνικιστικός χώρος δεν έχει δικαίωμα να παραμείνει στις εσωτερικές του διαφωνίες και ο κάθε αρχηγός να επισείει το δικό του λάβαρο. Είναι υποχρεωμένος, εκ του επερχομένου κινδύνου, να ενισχυθεί με συσπείρωση, για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ενότητα του Ελληνισμού, ώστε και ο οποιοσδήποτε εχθρός ή αμφισβητίας να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα μας ενώνει και δεν μας χωρίζει τίποτα. Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ένα πεδίο που οφείλουμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές του Πατριωτικού Εθνικιστικού χώρου.

Τάσος Συμιγδαλάς

Εκδότης Ήλεκτρον

Επικεφαλής Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού

Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού (Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ