Όταν ομιλούμε για εθνικισμό πρέπει να γνωρίζουμε πως αναφερόμαστε σε μια κοσμοθεωρία.

Ο εθνικισμός είναι μια ιδεολογία που επιθυμεί την καλλιέργεια της ζωής μέσω του χτισίματος ισχυρών οικογενειών.

Να γαλουχήσει νέα παιδιά τα οποία θα είναι ικανά να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον για το έθνος.

Κατά τον καθηγητή Δημήτριο Βεζανή η λέξη εθνικισμός σαν όρος σημαίνει ενεργητική κατάφαση της ιδέας του έθνους. Ο εθνικισμός οραματίζεται το έθνος σαν το ανθρώπινο σώμα. Η καρδιά δεν είναι πιο σημαντική από το ήπαρ. Ανάμεσα σε όλα τα όργανα υπάρχει αρμονία και έτσι προκύπτει ζωή.

Την σημερινή εποχή εξαιτίας της αριστερής προπαγάνδας και της Χ.Α. ο εθνικισμός έχει μετατραπεί σε κάτι τερατώδες για πολλούς.

Οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς όπως η εκπαίδευση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το δηλητήριο της αριστεράς έχει εισχωρήσει σε όλα τα κύτταρα της κοινωνίας. Η ιστορία διδάσκεται στους νέους κατά το δοκούν. Κοινοί εγκληματίες που αιματοκύλησαν τον ελληνικό λαό, δοξάζονται σαν ήρωες ενώ οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες πέθαναν στην φυλακή πληρώνοντας την αγάπη τους για την Ελλάδα. Ο ιδεολογικός μας εχθρός που ονομάζεται «σύστημα» μοιάζει πανίσχυρος και εμείς σαν εθνικιστές στεκόμαστε μπροστά του ανήμποροι να αντιδράσουμε.

Αντί να συσπειρωθεί ο εθνικός χώρος και να γίνει μια γροθιά, διαιρείται μέρα με την μέρα. Πρέπει να αρχίσουμε έναν ιδεολογικό αγώνα με σκοπό την ανατροφή των ιδεολόγων του αύριο, οι οποίοι θα μεταδώσουν την αγνή ιδέα μας στις νεότερες γενιές.

Εμείς, σαν Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού, ακολουθούμε το δόγμα του εθνικισμού και όχι το εκάστοτε πρόσωπο που τον εκπροσωπεί. Είμαστε ενάντια της προσωπολατρίας και του μπολσεβικισμού που έχει κυριαρχήσει στον εθνικιστικό χώρο.

Οι σύγχρονοι εθνικιστές, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, δεν ενδιαφέρονται πλέον για την διάδοση της ιδέας μας ή για την καθαρότητα της λευκής φυλής αλλά για τα εκλογικά ποσοστά και τον παχυλό βουλευτικό μισθό. Δεν μιλούν πλέον για έξοδο από την ευρωπαϊκή ένωση και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα αλλά μιλούν υπέρ του σάπιου πολιτεύματος που ονομάζεται δημοκρατία, η οποία τους έχει βάλει φυλακή.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βουλιάζει στην φτώχεια ,στην δυστυχία και στην αβεβαιότητα οι σύγχρονοι αυτοί μπολσεβίκοι προσδοκούν και ονειρεύονται.

Εις το όνομα του αγώνα προβάλλονται με κάθε δράση τους με σκοπό την αναγνώριση και μερικά “likes” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τα συσσίτια μόνο για Έλληνες πλέον βλέπουμε παράδοση τροφίμων σε οικογένειες ρομά.

Πρωτοκλασάτα στελέχη μιλούν ελεύθερα για αδελφοποίηση με λαούς οι οποίοι ονειρεύονται ελληνικά εδάφη.

Αυτός είναι ο σύγχρονος εθνικισμός που πρεσβεύεται και υπηρετείται.

Όπως και οι μπολσεβίκοι, έτσι και αυτοί, αν δεν τους ακολουθεί κάποιος ή αντιτίθεται στα λεγόμενα τους, τον βρίζουν ή επιχειρούν να τον διαλύσουν ηθικά. Μοναδικό τους παράσημο οι συλλήψεις μετά από διαδηλώσεις και οι μελανιές μετά από συμπλοκές με αναρχοαριστερούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις πρακτικές τους αυτές θα βρεθούν σύντομα και αυτοί στον πολιτικό Καιάδα.

 

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

Υπεύθυνος Νεολαίας Κ.ΥΜ.Α Ελληνισμού

Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού (Κ.Υ.Μ.Α)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ