Ελλάς. Η χώρα του πολιτισμού, των ηρώων, των τεχνών και των γραμμάτων. Η χώρα η οποία ξεκίνησε με κυβερνήτη τον Τσίπρα και συνεχίζει με τον Μητσοτάκη έχει μεταλλαχθεί πλέον σε χώρα ομοφυλόφιλων και ανώμαλων. Όποιος κάνει το λάθος να δηλώσει κάτι εναντίον τους αυτομάτως βαφτίζεται ομοφοβικός, σεξιστής και πολλά άλλα φιλελεύθερα και προοδευτικά κοσμητικά επίθετα.
Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για εμάς τους φυσιολογικούς διότι ναι μεν πρέπει να δεχόμαστε τους μη φυσιολογικούς αλλά πρέπει να δεχόμαστε και την προσβολή των πιστεύω μας και των ιδανικών μας. Ένας “καλλιτέχνης” φωτογραφήθηκε να παριστάνει τον Ιησού Χριστό με το αγκάθινο στεφάνι φορώντας ντεκολτέ. Πέραν του ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ισόβια φυλακισμένοι να ζουν στην ανυπαρξία τους είναι και άκρως προκλητικοί μη σεβόμενοι ιερό και όσιο.

Σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο λόγω του ότι γράφω άρθρο το οποίο χλευάζει ομοφυλόφιλους πρέπει να διωχθώ. Έτσι πρέπει να διωχθεί και ο συγκεκριμένος “κύριος” ο οποίος προσβάλει την θρησκεία μας. Γιατί άραγε αυτά τα καρναβάλια όταν γίνονται αφορούν μόνο την θρησκεία των χριστιανών? Γιατί δεν βλέπουμε αντίστοιχες εικόνες με τον Αλλάχ η τον Ιεχωβά? Πάλι καλά η εκκλησία έδειξε λίγο σφυγμό και καταδίκασε αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Περιμένουμε ανάλογη αντίδραση και από υψηλόβαθμα στελέχη της εκκλησίας. Πέραν από τον ελληνισμό ο οποίος διώκεται από το 1974 , πλέον διώκεται και ο χριστιανισμός. Επί το πλείστον χρησιμοποιούνται τακτικές μαρξιστικές και ιουδαϊκές με απώτερο σκοπό την γελοιοποίηση του Χριστού. Πλέον δεν ζούμε στην Ρωσία του 1917 όπου οι μαρξιστές με ιουδαϊκή καταγωγή δολοφονούσαν και βασάνιζαν μέχρι εσχάτων ιερείς. Ζούμε στην Ελλάδα του 2022 που οι μαρξιστές λοιδορούν την πίστη μας και εμείς είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε.
Από χώρα ηρώων γίναμε χώρα κουνιστών.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ