Επέλεξα αυτό τον τίτλο προκειμένου να καταδείξω και να καταδικάσω στην συνείδηση όλων μας, την λέξη Ελληνική κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Στο άρθρο 29 παράγραφος 2 του Συντάγματος,ο νομοθέτης προβλέπει οικονομική ενίσχυση των κομμάτων. <<Τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τούς ενίσχυση από το κράτος… Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες, και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων…>>

Καταπατώντας λοιπόν για άλλη μία φορά τα του συντάγματος η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε,τα κόμματα τα οποία πρόκειται να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024 ,όχι μόνο ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν, αλλά να καταβάλλουν και αυξημένο παράβολο το οποίο ενώ στις προηγούμενες εκλογές ήταν 3.000 ευρώ, στις εκλογές του 2024 να είναι 20.000 ευρώ. Βέβαια τα κόμματα εξουσίας και γενικότερα τα συστημικά κόμματα δεν έχουν πρόβλημα στο να καταβάλλουν τα 20.000€ ,τα οποία έχουν εισπράξει από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού μέχρι σήμερα. Το πρόβλημα βρίσκεται στα μικρά ρομαντικά εθνικοπατριωτικά κόμματα, τα οποία αγωνίζονται για πατρίδα θρησκεία οικογένεια ηθικές αξίες και ιδανικά,κληροδοτήματα των υπέροχων προγόνων μας.

Αυτή λοιπόν είναι η δημοκρατία μας, οι εκλογές να είναι προνόμιο όσων έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτές, και όχι δημοκρατικά και ελεύθερα όπως ισχυρίζονται οι κρατούντες μας για όλους τους έλληνες πολίτες. Δεν είναι εκλογές των άξιων, δεν είναι εκλογές για αυτούς που θέλουν να προσφέρουν στο έθνος των ελλήνων, είναι ευκαιρία καριέρας για εκείνους που είναι αρεστοί στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας,έχουν την οικονομική δυνατότητα και είναι εξυπηρετητές ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.

Για άλλη μία φορά η Ελλάδα οδεύει σε εκλογές προκειμένου να διασφαλιστεί η κάλυψη των αναγκών ολίγων αγαπητών του συστήματος, εντάσσοντας τους στο κέντρο λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκλογές αυτές είναι μία ευκαιρία να τιμωρήσουμε τη βάναυσότητα που ασκείται κατά του απλού έλληνα πολίτη, που αγωνίζεται για το αύριο του τόπου του, και των παιδιών του ανιδιοτελώς, στέλνοντας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κόμματα τα οποία αγωνίζονται για μία καλύτερη Ελλάδα και μία Ευρώπη που θα είναι η Ευρώπη των Εθνών και όχι των πολιτών.

Τάσος Συμιγδαλάς

Εκδότης Ήλεκτρον

Επικεφαλής Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ