1 Αυγούστου το πανελλήνιο έμεινε άφωνο στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας ενός κοριτσιού ελληνικής καταγωγής δεκαεφτά ετών. Βρέθηκε στραγγαλισμενη με εμφανή τα σημάδια της πάλης στο κορμί της από τα χέρια του συντρόφου της.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι Πακιστανός και είχε εισέλθει παράνομα στην χώρα. Όπως έχει διδαχθεί από την θρησκεία του η γυναίκα είναι ένα κατώτερο όν. Αφού τα θύμα βρήκε τραγικό θάνατο, ο συγκεκριμένος προσπάθησε να διαφύγει προς το εξωτερικό και προς τιμήν της ελληνικής αστυνομίας ενέργησε με αστραπιαίες κινήσεις και προχώρησε στην σύλληψη του δράστη στα Σκόπια.

Η ελληνική κοινωνία μαστίζεται πολλά χρόνια από την ενδοοικογενειακή βία και δολοφονίες κατά κύριο λόγο γυναικών από τους συντρόφους τους. Έχω να θέσω ορισμένα ερωτήματα. Όλες αυτές οι φιλελεύθερες οργανώσεις που είναι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί σιωπούν από την δολοφονία της νεαρής Νικολέτας και δεν παίρνουν θέση κατά του θύτη?

Ο σύλλογος me too που τόσο καιρό παλεύει υπέρ των κακοποιημένων γυναικών γιατί δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το άσχημο αυτό περιστατικό? Τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια γιατί σιωπούν και δεν παρομοιάζουν την δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα όπως παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά τις επιθέσεις εναντίον των Πακιστανών?

Οι γονείς της αδικοχαμένης Νικολέτας ήταν υπέρ της σχέσης της με ένα Πακιστανό? Αυτές οι καταστάσεις ειναι φυσικά και επόμενα της λαθραίας εισβολής και της πολυφυλετικοτητας η οποία έχει κατακλύσει την πατρίδα μας, και δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά θα εντείνουν περισσότερο. Όταν η ελληνική οικογένεια έχει διαλυθεί ηθικά, τα παιδιά δεν έχουν γαλουχηθεί στο τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και δεν έχουν αξίες και ιδανικά τότε γίνεται το εύκολο θήραμα στην θηριωδία του φιλελεύθερου κατεστημένου.

Εάν υπήρχε μια εθνική κυβέρνηση η οποία θα πάλευε για την σωστή δομή της οικογένειας και θα φρόντιζε ώστε να υπάρχει ένα κράτος φυλετικά και βιολογικά καθαρό και προπάντων εθνικό το οποίο θα δρα υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων δεν θα γινόμασταν θεατές τέτοιων περιστατικών και όλοι αυτοί οι παράνομοι εισβολές θα ήταν εκτός Ελλάδας. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και επιτέλους η Ευρώπη πρέπει να παλέψει ώστε να παραμείνει καθαρή η ταυτότητα της.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ