Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 βρίσκουν την Ελλάδα σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση διχασμένη, αναποφάσιστη και ανθενωτική.

Από την πρώτη αναφορά για την σωτηρία της Ευρώπης από τον Μέγα Ναύαρχο Θεμιστοκλή στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας έχουνε περάσει αιώνες με εναλλαγές πνευματικού φωτός και σκότους. Τις τελευταίες 10ετίες, στην κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού την Ελλάδα μας, όλοι εμείς ζούμε ακόμα με το πνεύμα του Θεμιστοκλή και δεν παραδώσαμε τα όπλα παρά τις διώξεις μας από τους ελληνόφωνους κυβερνώντες.

Από την εποχή της ισχυρής δραχμής περιήλθαμε στην εποχή του φαινομενικά ισχυρού Ευρωνομίσματος αλλά ουσιαστικά άδικου. Οι θυσίες των Ελλήνων τις δεκαετίες του 80’ και του 90’, για την ένταξη με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διάθεση των Ελληνικών προϊόντων στις Ευρωπαϊκές αγορές, ουδέποτε υλοποιήθηκε. Η Αξιακή θέση της Ελλάδας βαίνει συνεχώς μειούμενη με Ευρωπαϊκές εντολές και ‘’ελληνόφωνες’’ αποδοχές των εντολών αυτών για μείωση της πρωτογενούς παραγωγής , μεθοδευμένη μεταβολή του εμπορικού ισοζυγίου και συνεχής αύξηση φόρων, όπου έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην απαξίωση και υστέρηση σε σχέση με τους υπόλοιπους εταίρους. Οι εμπορικές συμφωνίες στην Ευρωζώνη με κράτη εκτός αυτής βαίνουν αυξανόμενες χωρίς ξεκάθαρα οφέλη. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε στην Ευρώπη;;; Αμέτοχη στο σήμερα και στο μέλλον της;;; Ουραγό στην ποιότητα ζωής και έλλειψη ισονομίας;;;

Δακτυλοδεικτούμενη στα δεκάδες σκάνδαλα των πολιτικών απατεώνων και στην μη εκταμίευση και ορθολογική αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων;;; Τόσα χρόνια κατά πόσο οι ‘’ελληνόφωνοι’’ ευρωβουλευτές μας δρουν υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων;;; Τι αποφάσεις και ψηφίσματα έχουν ληφθεί για την βελτίωση της ζωής μας;;; Δεν έχουμε Καμία ενημέρωση. Με τι κριτήριο ψηφίζουμε τους αντιπροσώπους μας;;;

Είμαι ο Αναστάσιος Συμιγδαλάς συγγραφέας, εκδότης, αρθρογράφος, παρουσιαστής Ιστορικών και Πολιτικών εκπομπών, μαχητής της ζωής στην Ελλαδική πραγματικότητα που ΔΕΝ είναι Ελληνική. Δεν είναι η Ελλάδα των Γονιών και Παππούδων μου, ούτε των προπατόρων μας Θεών, Ημίθεων, Ηρώων και Αγωνιστών, Αυτοκρατόρων, Αγίων και Μαρτύρων της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης μας.

Στις Ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου θα είμαι υποψήφιος υποστηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου και έχω την Θέληση να αντιπροσωπεύσω με μαχητικότητα και αξιοπρέπεια την Ελλάδα που θέλουμε στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε. Θα αναδείξουμε τις Εθνικές Ανάγκες καιπροβλήματα στο Ευρωκοινοβούλιο όπως όλοι εμείς πολύπαθα ζούμε. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε Εθνικό Μέτωπο στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε ΠΡΩΤΑ για την Ελλάδα,, στην Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε Αναστάσιο Συμιγδαλά για την Ευρώπη των Εθνών και όχι των πολιτών.

Αναστάσιος Συμιγδαλάς

Επικεφαλής Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Εθνικό Μέτωπο.

6944296040

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ