Από το ξεκίνημα της πανδημίας το πρώτο πράγμα το οποίο έχει κλονιστεί είναι η πίστη των χριστιανών και η εκκλησία.
Εις το όνομα της υγείας και του κοινού καλού απαγορεύονται οι λιτανείες και η θεία κοινωνία.
Πιστοί προσελκύονται με όριο και αποστάσεις και φοράνε φίμωτρο μέσα στον οίκο του Θεού.
Έχουν απαγορευθεί οι περιφορές εικόνων των αγίων και όποιοι ιερείς πήγαν κόντρα στις εντολές των πολιτικαντηδων και έκαναν ότι προστάζει η πίστη τους στον ένα και μοναδικό τριαδικό Θεό χλευάστηκαν και πλήρωσαν μεγάλα ποσά σε παράλογα πρόστιμα.
Δυστυχώς μαζί με τον Έλληνα ο οποίος διώκεται άνανδρα από τους προδότες χρόνια τώρα, διώκεται πλέον και η πίστη μας.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μειώνει την Ελληνική ιστορία μας,ακρωτηριαζει τον ελληνικό λαό,καταστρέφει την ελληνική γλώσσα και τώρα την πίστη μας.
Όλο αυτό το διάστημα το οποίο επικρατεί η πανδημία και οι εκκλησίες είναι κλειστές κάποιοι άλλοι χώροι λατρείας λειτουργούν κανονικά.
Οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν κανονικά τις θρησκευτικές τους εορτές.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια κούκλα εν ονόματι Αμαλ και παρουσιάζει είναι κοριτσι που πιστεύει στον μουσουλμανισμό.
Συγγνώμη κύριοι του συστήματος αλλά εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά πρότυπα τα οποία δεν τα ξεχνάμε όσο και αν προσπαθητε.
Για καθε Αμαλ θα απαντάμε με έναν Κωνσταντίνο Κατσιφα
Για κάθε αριστερό και φιλελεύθερο πρότυπο σας θα σας απαντάμε με δικά μας εθνικά πρότυπα τα οποία έχουν συνθέσει το όνομα τους με την ένδοξη ιστορία μας.
Ερωτώ όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Γιατί ότι έχει να κάνει με τον χριστιανισμό να διώκεται εις το όνομα της υγείας και ότι έχει να κάνει με την μουσουλμανική θρησκεία να είναι ελεύθερο.
Συγχαρητήρια στα Μετέωρα που αρνήθηκαν αυτό το τραγελαφικο θέαμα.
Ας παραδειγματηστουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα και ας δείξουμε στους προδότες που εξευτελίζουν τις προσωπικότητες του παρελθόντος ότι τα πρότυπα μας και τα πιστεύω μας ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ