Το Κ. Υ. Μ. Α. Ελληνισμού παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό και ιδιαίτερη ανησυχία τα άσχημα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στην Ουκρανία, αλλά και τις επιπτώσεις του πολέμου που θα έχει να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας αλλά και όλος ο κόσμος γενικότερα.
Για εμάς δεν τίθεται θέμα
για το ποιός φταίει για την σύγκρουση αυτή των δυο χώρων. Εμάς μας ενδιαφέρει ο πόλεμος σαν γεγονός και οι άσχημες συνέπειες που θα έχει για την Ελλάδα μας.
Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν Λάος και Κράτος να έχουμε την αυτονομία μας σε πολλά πράγματα και αυτό μας καθιστά ευάλωτους στις “ορέξεις” και στα “θέλω” των νεοταξιτών καπιταλιστών. Δυστυχώς όπως είπα και πιο πάνω με τον ερχομό των μηνών του χρόνου που έρχονται τα προβλήματα στην χωρά μας θα είναι τεράστια σε πολλούς τομείς.
Το Κ. Υ. Μ. Α. Ελληνισμού προσπαθεί και δίνει αγώνα σε πολλά μέτωπα όπως στο θέμα των νοσηλευτών, στο θέμα της σίτισης και ένδυσης των Ελλήνων πολιτών, επίσης στην στήριξη ευάλωτων οικογενειών, στην χορηγία προϊόντων πρώτης ανάγκης σε περιοχές που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από τις φωτιές κ. λ. π.
Τώρα καλούμαστε πάλι να προσφέρουμε την βοήθεια μας για ακόμα μια φορά λόγω του πόλεμου και να στηρίξουμε καταστάσεις και γεγονότα. Έχουμε την υποχρέωση σαν Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες έμπρακτα να πράξουμε για το κάλο της Πατρίδας και του Λαού μας σε ότι ανάγκες υπάρξουν.
Πηγή  :  Δημήτριος Παναγιωτόπουλος

Υπεύθυνος Οργανωτικού
Κ. Υ. Μ. Α. τος Ελληνισμού.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ