Η πατρίδα μας περνάει αν όχι την κρισιμότερη μια από τις κρισιμότερες καμπές της ιστορίας της. Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο μάτι τού κυκλώνα. Από την μια ορδές λαθρομεταναστών και από την άλλη η πολυετής οικονομική κρίση , έχουν περικυκλώσει τον ελληνικό λαό με τα γνωστά σε όλους μας τραγικά αποτελέσματα.
Οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι είναι πλέον κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Πατάνε πάνω στο πεθαμένο κορμί του Εθνικού – πατριωτικού χώρου και εμείς είμαστε ανήμποροι – ανίκανοι να αντιδράσουμε. Αυτό γίνεται διότι πίσω από την μάσκα του πατριώτη κρύβονται επιθυμίες και συμφέροντα.
Ένας Εθνικός χώρος πολυδιασπασμένος αλλά με πολλούς σωτήρες. Η κατάσταση φαντάζει μη αναστρέψιμη. Και όμως υπάρχει ακόμα μια ελπίδα. Η ελπίδα ονομάζεται ΈΝΩΣΗ ΔΥΝΆΜΕΩΝ. Σαφώς και υπάρχουν διαφορές στον χώρο μας αλλά ορισμένοι εγκάθετοι δεν πρέπει να ξεχνούν το παρελθόν τους όσο και να θέλουν να αποδείξουν ότι άλλαξαν απόψεις και ιδέες.

Δεν ευθύνεται για την κατάντια του χώρου άνθρωποι οι οποίοι έκαναν τον αγώνα τους και βρίσκονται στην δύση της ζωής τους. Φταίνε οι άνθρωποι οι οποίοι αφού μας έφτασαν ως εδώ τώρα μας παρουσιάζονται ως  Μεσσίες . Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι ορισμένοι για προσωπικό τους όφελος τους υπερασπίζονται και ρίχνουν λάσπη σε άλλους.
Οι συγκεκριμένοι ο οποίοι κατηγορούν ορισμένους για ναζισμό δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τον ναζισμό υπηρετούσαν αλλά και τους ναζιστές υποστηρίζουν. Επίσης δεν γίνεται κάποιος να απαρνηθεί δημόσια τον ναζισμό αλλά η προσωπική του ιστοσελίδα να φέρει ονομασία νεοναζιστικής γερμανικής οργάνωσης. Σύμπτωση θα μου πείτε… Συμφωνώ αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Διότι και το έμβλημα τους έχει αρκετά κοινά.
Πέρασαν οι εποχές που οι πρακτικές του τύπου “ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει”. Ο λαός πλέον είναι υποψιασμένος και σε ένα μεγάλο ποσοστό αφυπνισμένος.
Πρέπει να τελειώσει επιτέλους το δόγμα όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Όπως οι Μπολσεβίκοι εναντίον των Μενσεβίκων. Αφού πρώτα τους διέσυραν μετά τους κατέστρεψαν και πολιτικά και βιολογικά.

Πηγή  : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ