Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε την απαγωγή γυναίκας από τον σύντροφό της η οποία ήταν όμηρος. Κινητοποιήθηκαν σύντομα τα αρμόδια όργανα και έτσι η ομηρία της ευτυχώς έληξε ανώδυνα. Λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο το οποίο έδειχνε τον αιγυπτιακής καταγωγής άνδρα να ξυλοκοπά άγρια την ανυπεράσπιστη γυναίκα και να μεταδίδει ζωντανά την πράξη του αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , με αποτέλεσμα το επτά χρονών παιδί της το οποίο διαμένει σε άλλη χώρα μαζί με συγγενικά πρόσωπα του θύματος . να γίνεται μάρτυρας της αποτρόπαιής πράξης.

Δυστυχώς η μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας υπάρχει πολλά χρόνια αλλά πλέον μετά τους εγκλεισμούς της Κυβέρνησης και τα ψυχοφθόρα μέτρα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Δεν θα σταθώ στις φεμινιστικές οργανώσεις και στα παρακλάδια τους τα οποία είναι απών. Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στο τέρας που γρονθοκόπησε την άμοιρη γυναίκα. Θα σταθώ στις δηλώσεις του. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι είμαι Αιγύπτιος (ισλαμιστής), είναι γυναίκα μου (κτήμα μου).

Επίσης είπε στην γυναίκα μετά από κατάθεση ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Στέκομαι στα λόγια και όχι στις πράξεις. Στα λόγια αυτού του “κυρίου” ο οποίος έδειξε πως η Μουσουλμανική κοινότητα έχει κάνει το κέντρο των Αθηνών τσιφλίκι τους μετά και τον θίασο της Πρωτοχρονιάς , που παρεμπιπτόντως η Αστυνομία έκοψε εξήντα πρόστιμα για μάζωξη τουλάχιστον 4.000 ατόμων. Αυτοί οι άνθρωποι πέραν των εθίμων τους έχουν φέρει μαζί και την πρωτόγονη φιλοσοφία τους η οποία με αυτούς τους ρυθμούς θα κατακλύσει και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Πηγή :   Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ