Το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθειας του Ενωτικού Μετώπου Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) για την επίτευξη του στόχου της ενώσεως του απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Πρωταρχικός σκοπός του Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού είναι η διεκδίκηση, ότι Ιστορικώς, Φυλετικώς, Εθνολογικώς Γλωσσικώς, και Πολιτιστικώς ανήκει στην Ελλάδα!

 Στη πορεία και στο όραμα του Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ για δράση και ενεργή θέση στα πολιτικά πεπραγμένα της χώρας, συνάντησε μια νέα και πολλά υποσχόμενη πολιτικό την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η συμπόρευσης αυτή στηρίζεται στο τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια όπου και το προτάσσουμε σθεναρά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, απέναντι σε όσους επιθυμούν την αποδόμηση της κοινωνίας μας και την ισοπέδωση των αξιών μας.

Η «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» είναι το αληθινά Πατριωτικό, δεξιό συντηρητικό κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της  Ελλάδας. Είναι ένας σύγχρονος πολιτικός φορέας που όμως υποστηρίζει τις αξίες, τους θεσμούς και τις παραδόσεις της πατρίδας μας και αντιστέκεται στην πολυπολιτισμική ισοπέδωση.

Για όλα αυτά και πολλά περισσότερα το Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της 25 Ιουνίου με τα στελέχη και τις εκλογικές περιφέρειες που ακολουθούν:

Πασχάλης Κεσκίνης (Β’ Πειραιώς)

Ο Πασχάλης Κεσκίνης γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983 και κατάγεται από τις Σέρρες. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Παλαιό Φάληρο Αττικής και ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές στο Ναυτικό Λύκειο Πειραιά (Μηχανικών).

Σπούδασε και αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπροπύργου ως Μηχανικός ΕΝ και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Τεχνική Διοίκηση πλοίων από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Μηχανικός σε Πλοία Αλιείας Τορπιλών.

Εργάστηκε στην αρχή σαν Μηχανικός σε ποντοπόρα πλοία μεταφοράς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ / LNG) και στη συνέχεια ως Αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Λονδίνο. Επιπλέον, η επαγγελματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει θέσεις Επιθεωρητή Νηογνώμονα για τη ναυπήγηση πλοίων ΥΦΑ / LNG σε ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας και Κίνας, όπως επίσης Τεχνικού Συμβούλου ΥΦΑ / LNG σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Οδησσό Ουκρανίας και στην Ελλάδα.

Επί του παρόντος, και παράλληλα με την εργασία του, φοιτά σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ για την απόκτηση Πτυχίου στην Θεολογία και σε Πανεπιστήμιο της Σκωτίας για Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από πολιτική δράση, εντάχθηκε στο Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού το καλοκαίρι του 2021 και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου του φορέα.

Σπύρος Καλούτσης (Α’ Ανατολικής Αττικής)

Ο Σπύρος Καλούτσης γεννήθηκε το 1982 στο Χολαργό Αττικής, μεγάλωσε και διαμένει στο Γαλάτσι και κατάγεται από το Αίγιο Αχαΐας. Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο, σπούδασε και αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου ως Μηχανικός Ε.Ν. και υπηρέτησε ως Γ’ και Β’ Τάξης Μηχανικός σε Ποντοπόρα πλοία.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος σε Βοηθητικά Πλοία.

Σπούδασε και Αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Τεχνολόγος Βιομηχανίας από το Fanshawe College στο Οντάριο του Καναδά, όπου και εργάστηκε σε ανάλογη θέση σε παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και στον Καναδά.

Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως Μηχανικός Υποστήριξης και Επισκευής Μηχανημάτων στον Ιδιωτικό τομέα. Έχει λάβει μέρος σε σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την μηχανολογία, την κατάσβεση πυρκαγιών και τις διαπροσωπικές σχέσεις και συμπεριφορές. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μελέτη και συγγραφή ιστορικών βιβλίων και με την ορεινή πεζοπορία.

Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στη Νεολαία της Εφημερίδας “Στόχος” κατά τα νεανικά του χρόνια και από το 2018 στον Εθνικό φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών). Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Φορέα Κ.Υ.Μ.Α. (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών) Ελληνισμού και είναι Γενικός Γραμματέας του Φορέα.

 

Σοφία Τζουμερκιώτη (Α’ Αθηνών)

Η Σοφία Τζουμερκιώτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Αθήνας όπου και τελείωσε το σχολείο.

Σπούδασε Περιβαλλοντική Βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ (BSc Environmental Biology) και κατόπιν, μεταπτυχιακά, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου (MBA Business Administration). Ζει μόνιμα στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1996.

Εργάζεται στα βασιλικά ταχυδρομεία του Ηνωμένου Βασιλείου (Royal Mail) ως υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Διευθύνσεων (Address Management Unit – AMU).

Έχει διατελέσει προηγμένος σύμβουλος πελατών των βασιλικών ταχυδρομείων. Μιλά ελληνικά, αγγλικά και κατέχει βασικές γνώσεις ισπανικών.

Η αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, καθώς και τα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, την προέτρεψαν να ενταχθεί στον πολιτικό φορέα Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού) ως ιδρυτικό στέλεχος από το έτος 2021. Στο φορέα κατέχει τη θέση Υπεύθυνης και Παρουσιάστριας διαδικτυακών εκπομπών.

Νικολέτα Παναγιωτοπούλου (Β2’ Αθηνών Δυτικός Τομέας) 

Η Νικολέτα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα (Άγιος Μελέτιος Σεπολίων).

Μετά την αποφοίτησή της από το 54ο Λύκειο Αθηνών, ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή της επιχείρηση ως εμποροϋπάλληλος.

Εργάστηκε και στον Όμιλο Σαράντη μέχρι που αποφάσισε να διακόψει για να αφοσιωθεί στη σωστή ανατροφή του παιδιού της, στα πρώτα του χρόνια και στα πρώτα του βήματα.

Η γυναίκα «ασκεί τη μεγαλύτερη μορφή εξουσίας» και είναι θεματοφύλακας του σημαντικότερου θεσμού, αυτού της οικογένειας.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε γνωστή αλυσίδα τροφοδοσίας, ως β’ προϊσταμένη.

Από πολιτική δράση, εντάχθηκε στο Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού από τις αρχές του το 2021 και διατελεί Υπεύθυνη του Γυναικείου τμήματος του φορέα.

Ξανθίππη Μπαρούνη (Β’ Πειραιά)

Κωνσταντίνος Βαΐτσης (Β’ Δυτική Αττική)

Αποστόλης Σιώζος (Ιωαννίνων)

Κωνσταντίνος Τρωιάννος (Σάμου)

Ιωάννα Καλούτση (Βοιωτίας)

Σε αυτές τις εκλογές δηλώνουμε «παρών», ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, απέναντι στην αλαζονική εξουσία, έτοιμοι να δώσουμε μια δύσκολη μάχη μαζί μ’εσάς, ενωμένοι. Και αυτή η μάχη πρέπει να κερδηθεί γιατί είμαστε η γενιά της τελευταίας άμυνας. Στο πλευρό μας θέλουμε όλους εσάς που αγωνίζεστε για ένα καλύτερο μέλλον, όλους εσάς που δεν ανέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν αδύναμους και αβοήθητους, όλους εσάς που κουραστήκατε να παίζουν με την Λογική σας. Σε όλους εσάς που η «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ» θέλει να γίνει ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΙΚΗΣ επιλέγοντας εμάς στις 25 Ιουνίου.

Είναι στο χέρι μας να αποκτήσουμε τη χώρα που μας αξίζει.

Μια ισχυρή Ελλάδα, για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

 

Σπύρος Καλουτσης
Γ.Γ Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού
Υποψήφιος Ανατολικής Αττικής
«Φωνή Λογικής – Αφροδίτη Λατινοπούλου»

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ